Elengednétek anyukátokat, hogy találkozzon egy török ffi-val?
Ma este találkoznak munka után... nekem nagyon nem tetszik ez.
Tegnap kameráztak, jófejnek tűnik... de kicsit aggódom.
Szerintetek?
ortodox muszlim alatt nyilván mélyen vallásos muszlimot ért az illető, akik a régi hagyományokat követik (kötelező csador, nők jogainak szűkítése, stb.)
Egyébként zsidó vallásból is van ortodox, nem csak keresztényből.
Muszlim nőként hadd mondjam el, hogy bő, hosszú ruhákban és fejkendőben járok, de nem csadorban.
Színes, divatos, elegánsak a ruháim, mégsem vagyok kihívó.
Ezt csak a (fekete) csador miatt mondom.
Másrészt a nők joga egyáltalán nincsenek leszűkítve. Ha egy muszlim nőt elnyomnak, akkor az az adott ország/város/falu saját társadalmi hibája, és nem az iszlám-é.
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy a kereszténység megengedi a pedofíliát, csak mert vannak pedofil papok.
(Elnézést kérek a keresztényektől a példáért. Nyilvánvaló, hogy a vallásuk tiltja az ilyet.)
Ha az a férfi annyira mélyen vallásos, akkor nem fog egy nem-muszlim nővel randizgatni.
Ha meg nem vallásos, akkor európai ember módjára fog viselkedni. Értem ez alatt, hogy ugyanolyan elvárásai lesznek anyukádtól, és ugyanannyit fog beletenni a kapcsolatba, mint egy magyar ffi.
Lehet, hogy megbízható, hűséges, de lehet, hogy csalfa.
Kedves 14-es.
A fekete csador tesz valakit hithű muszlimmá?
Az iszlám csak a test bő takarását írja elő, kivéve arc, kézfej, lábfej.
A fekete csador egy opció.
Az ortodox "hithű" értelmében igen.
Ravasz kérdés :)
Betartom az iszlám előírásait, ha erre gondolsz.
Aranyos kérdés. :)
Csak tegnap beszélt vele először? Senkivel nem ajánlatos ilyen pikk-pakk találkozni, ha török, ha nem. A véleményed mondd el neki, és hogy vigyázzon magéra, nyílt helyen legyenek és ne menjen fel a lakására! Sajnos többet nem tudsz tenni.
Szorítok, hogy ne legyen baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!