Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem velem csináltatod,...

Ha nem velem csináltatod, örök harag?

Figyelt kérdés

avagy keverjük-e a barátságot az üzlettel?

Haverom vállalkozó, a menyasszonya többször említette, h csak azok az igaz barátok, akik mástól árajánlatot sem kérnek, hanem velük csináltatják a terméket (nem szeretném konkretizálni). Hogyan lehet ez alól kibújni? Nem tudom h mennyire dolgoznak jól, de nekem senki ne mondja meg h veszem/csináltatom és ha a második, akkor kivel. Főleg ha a baráti drágább. Márpedig néhány éven belül óhatatlanul eljutunk oda anyagilag, h ezt a konfliktust meg kell ejteni. Mit tegyek? Többször sugalmaztam, h nem erről szól egy barátság, de a csaj hajthatatlan és elég közeli barátok...úgy érzem, mivel a megrendelésekből élnek (és nem egy fix fizuból), a barátaival akarja eltartatni magukat (vagy legalább belőlük tuti számít pénzre).

2012. jan. 16. 15:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a csajnak féligazsága van. Teljesen jogos, hogy nem kérünk ajánlatot mástól, csak havertól (ha a haver olyan). VISZONT: a havernak olyan ajánlatot adunk, hog yne kérjen ajánlatot mástól. (Ezt jelenti azt, hogy összedolgoztok.) Ha ezt nem érti meg, akkor ...
2012. jan. 22. 12:27
 12/12 A kérdező kommentje:
szerintem mindenki nézzen szét a piacon, válassza a számára megfelelőt, akár ár, akár minőség felé húz a szíve/zsebe és ne turkáljon a haverja zsebében, mondván h mégiscsak haverok.Az a visszatetsző, h ők eleve eldöntik, h a haverok csakis náluk. Már csak azért se! Nekem is van közeli rokonom vállalkozó,mégsem magától értetődő, h a haverok csakis nála vásároljanak rám való tekintettel...
2012. jan. 22. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!