Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a gyermek a...

Igaz az, hogy a gyermek a szuleinek 25. hazassagi evfordulora ezust gyurut kell vegyen?

Figyelt kérdés
Hallott mar errol valaki, mert en ugy tudom, hogy ez vmi nepi szokas.
2009. máj. 26. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Semmi nem KELL.

Felejtsétek már az ilyen marhaságokat.

Lehet, hogy valahol szokás, de szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy jó neki. Nekem eszembe nem jutna gyűrűt venni a szüleimnek, főleg nem a házassági évfordulójukra.

A harmincadikra apám vett gyűrűt maguknak és egy eskümegerősítési szertartásuk is volt a templomban.

A "lakodalomra" kaptak tőlünk egy második nászutat.

2009. máj. 26. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hahaha:D,szüleimnek tavaly volt a 25,hát én semmit sem vettem,apám vett anyámnak egy ezüstgyűrűt,meg eltervezték,hogy elmennek vscsizni persze semmi sem lett belőle szokás szerint XD

Nem kell,nyugi,ők házasodtak,neked meg azon kívül,h a szüleid a házasságukhoz semmi közöd:D

2009. máj. 26. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A gyereknek nem kell vennie semmit, persze ha szeretnél, vegyék anyukádnak egy szép virágot, apukádnak meg egy üveg finom bort... mondjuk Tokaji Aszút.

sok boldogságot nekik a következő 25-re is!

2009. máj. 26. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hallottam erről én sem.
2009. máj. 26. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez az ezüstlakodalom. Ahol én voltam ott ezüst rózsákból készült virágkosarat vittek a gyerekek.

Valami ezüst szép lenne.Ha tetszik a gyűrű, vegyél, és mondd hogy hagyomány!

2009. máj. 26. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:

A 25. évben - Ezüstlakodalom

Az ezüst a tisztaság és a házasság sugárzó fiatalságának

jelképe. Gyakran templomban is

megünneplik ezt a napot. A menyasszonyra

és a vőlegényre ezüst koszorú kerül.

2009. máj. 26. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:

ehhez mit szólsz?

[link]

Hány éves az a gyermek?

2009. máj. 26. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!