Hosszú kapcsolatban lévő párok! Szokott pénzelni titeket a párotok?
Mindkét exem messze jobb anyagi helyzetben volt mint én és előfordult, hogy kértem tőlük a napi szükségleteimre illetve ők maguk is adtak. Én nem látok ebben semmi kivetnivalót komoly kapcsolatban, szerintem ez természetes. Fordított esetben habozás nélkül támogattam volna én is őket. (ruhákat, drága ékszereket nem fogadtam volna el)
26 N
Pénzt így direktbe nem ad, hogy "vegyél magadnak valamit", furcsállnám is, és nem fogadnám el. (Ja, legutóbb úgy adott, hogy ott voltunk a boltnál és én szaladtam be a közös vacsora alapanyagaiért, ekkor simán elvettem.)
Én tanulok, ő meg dolgozik, és sokszor nem hagy fizetni moziban, étteremben, de nem pénzel olyan értelemben ahogy te érted.
Ha pénz kell valamire, a szüleimtől kérek.
mi lassan három éve vagyunk együtt, és az utóbbi 1 évben kb. egyáltalán nincs "tepénzed" meg "énpénzem". Mikor megkapjuk az ösztöndíjakat (tanulunk még), akkor kifizetjük a telszámlákat, laptoprészletet, vagy amit épp kell, és utána az a pénz a MIÉNK. Ha veszek magamnak egy csokit, akkor veszek neki is. Nem azért, mert az Ő pénze.
Sose értettem, hogy 10éve együtt élő párok hogy mondhatják, hogy enyém, tied...jó, persze nem a bugyira gondolok...de nálunk ilyen nincs.
22L22F
Én azt nem értem ki az aki lepontoz mindenkit, csak azért mert a válaszolónak adnak pénzt, vagy kér vagy mittudomén. Nem mindegy? Csak leírja nála hogy megy. Nem tőled kérnek kötsög!!!
Na.
Elnézést kérek a többiektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!