Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ilyenek a...

Hogy lehetnek ilyenek a szüleim? A testvéremnek mindent nekem és maguknak meg semmit!

Figyelt kérdés

A nővérem mindig mindent megkap,én meg soha semmit. Már betelt a pohár. gyerek korunkban is ez volt. Én a nővérem levetett ruhát kaptam,míg ő vadonat újakat. Azt mondták örüljek hogy ezt kapom,majd ha jobban tanulunk nekem is lesz új. A vicc az hogy bár soha nem voltam kitünő,de jobb voltam mint tesóm.

Idegesít,hogy míg én lassan 25 évesen még mindig kénytelen vagyok itt lakni náluk,addig nővéremnek adtak önerőt a lakáshitelhez,meg még fizetik is a 80%át a hitelnek,sőt a bevásárlást és havi számlákat is jórészt ők intézik. Míg ő és a barátja vígan elvannak.

Én meg dolgozok egy gyárban,a keresetemmel nem is lenne gondom ha nem kéne majdnem hogy a 70%-át leadnom rezsire meg mert itthon lakok,és ennyivel segítsem már egy kicsit a szüleimet. Én nem adnék nekik ennyit csak látom h mennyire nem tudják fizetni a saját dolgaikat,és megsajnálom őket! A maradékból alig tudok félreteni,pedig alig költök magamra. a 3.5 év alatt mióta dolgozom van 215.000Ft-om amit félre tudtam tenni.

Több volt,csak be kellett itthon segítenem az ajtó ablak cserébe,és a gázzal is problémák voltak. Szinte az egészet én fizettem ki.

Sokszor úgy érzem nem akarják hogy a saját lábamra álljak,mert ha elmegyek akkor nem tudjűk támogatni a tesómat.

A pohár ott telt be,hogy vettem nekik karácsonyra egy masszázsfotelt(nagyon jó áron jutottam hozzá),és ők meg egyszerüen oda ajándékozták a tesómnak. Holott mondogatták még karácsony elött hogy jajdejó lenne ha lenne egy ilyen. Most meg kiderült h azért akartak egy oylat,mert tesómnak kellett volna.

2012. jan. 14. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azóta is fizetik a nővéred hitelének a 80%-át, meg intézik a bevásárlásokat nekik?

Mert ha igen, nyugodtan mondhatod nekik, hogy jövő hónapban ne a nővérednek fizessenek, hanem saját magukra gondoljanak, így be tudják majd fizetni a számlát. Ha egy hónapot késnek, attól még nem fogják kikapcsolni a gázt. Szóval csak gondolkozniuk kéne, és átcsoportosítaniuk a pénzt.

2012. febr. 13. 17:51
 12/12 A kérdező kommentje:
igen továbbra is segítik őket,ezért nem tudom h adjak e neik pénzt vagy sem. lehet hogy nem is nekik kell
2012. febr. 13. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!