Hogyan tudnék végre felelősebb, megfontoltabb, felnőtt nő lenni, aki nem veszíti el mindig a párjait a viselkedése miatt?
A házimunkát felezzétek meg, mondjuk azon az alapon, hogy ki mit szeret jobban. Teszem azt te porszívózol, ő meg felmos, stb. Vagy egyszer te, egyszer ő. Írd fel, hogy mi az, ami napi dolog és mi az ami heti.
Pakolás általában napi 10 perc, mondjuk minden este lefekvés előtt szánj rá 10 percet, akkor nem halmozódik fel.
A kiadásokhoz pedig elég egy füzet, balra a kiadások, jobbra a bevételek, a kiadások oldalra pedig írd fel hónap elején a fix költségeket, határidővel.
Hasonló szétszórtságban nekem nagy segítség volt a Google Calendar (gcal). Beregisztrálsz, teljesen ingyen küldenek még sms-t is a teendőkről a naptárbejegyzések alapján.
Minden reggel átnéztem, hogy mi a teendő aznapra, lepörgettem őket és a nap hátralevő részében meg nyugodt voltam, hogy megvan minden.
Csekkek nem tudom abban az országban hogy mennek, de nálunk netes felületen is lehet követni és egyenként rányomni az átutalás gombra. Szóval ahhoz se kell feltétlenül postára menni, elég a leolvasás és a befizetés időpontjában foglalkozni velük.
Pontozzatok csak le nyugodtan, ti se vagytok különb gyerekek, mint a kérdező...pfff.
F/29
szerinted, kedves 29f,
miben segítette a kérdezőt, milyen szempontból volt számára hasznos a válaszod? szerintem semennyire.a reakciód nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!