Lehet egy olyan férfiból komoly férj, a ki a párkapcsolat alatt gyakran flörtölget, emiatt gyakran is blöfföl? Jelzem, nem megcsalt, de flörtölgetett .
..Ugyanis párom neten néha udvarolgat a lány ismerőseinek, mikor meg rákérdezek, azt mondja,hogy áá, csak üres duma, csak a szingli haverináinak az önbizalmukat segít helyreállítani,nem kell komolyan venni..
Akkor most mit higgyek?
Én még a házasság előtt letesztelném, hogy mennyire komoly a dolog. Leírom az én történetemet. Mi 6.5 éve házasok vagyunk, van 2 gyerekünk. A házasság előtt semmit nem vettem észre, ezért is nem hagytam ott már akkor. Amit azóta tudok: sokszor chatelt ismerős/ismeretlen lányokkal a neten, szintén flörtök. A legutolsó eset viszont nagyon durva volt. Egy volt "barátnőjével" (csak szexeltek, nem igazán jártak), kaptam rajta, nagyon vulgárisan arról chateltek, hogy mit kezdenének egymással, ha találkoznának. Amikor szembesítettem a férjemet, azt mondta, hülye volt, soha többet nem lesz ilyen. Aztán 2 hónappal később (karácsony előtt) megint lebukott, ugyanugy (nagyon durván) chateltek, és próbáltak időpontot fixálni egy szexrandira. Kiakadtam, borzasztó rosszul esett. Még együtt vagyunk, fűt-fát megígért, de én nem hiszek már neki. Attól tartok, hosszú távon a mi kapcsoltatunknak vége.
És a poén az, hogy hogy dacára annak, hogy a két gyerkőc nagy munka, mégsem hanyagoltam el őt, gyakori és változatos a szexuális életünk (köszönhewtően az én ötleteimnek, ő ritkán jön elő valami új ötlettel). Szóval ha gáz van a kapcsolattal, inkább esküvő előtt derüljön ki, mint utána, pláne, ha már gyerekek is vannak. Én egy barátnő segítségével letesztelném...
Ez utóbbi sztori nagyon durva, bár átéltem ugyanezt én is,az ex pasim szexcsettelt mindenkivel, de ami a legszomorúbb,hogy nem állt meg virtuális szinten,hanem össze is hozta azt ...Mostmár mindegy, jelenleg a jelenlegi párom miatt aggódom, nem szeretém,ha ugyanaz történne.Pláne,hogy közös jövőt tervezgetünk..
Utolsó kérdező, Te kb.mikor ,mennyi idő után és főleg hogyan jöttél rá a férjed játszmáira?
Kedves Kérdező, utolsó válaszoló vagyok. Én az esküvőnk után kb. fél évvel (2 éve voltunk akkor együtt) jöttem rá, már terhes voltam az első gyerekünkkel. Felállt a géptől, mert telefonja volt, kirohant a szobából, én meg odaültem, mert meg akartam nézni a mail-emet.... Ott volt minden előttem, nagyon rossz volt. Aztán fűt-fát megígért, nem is volt (vagyis nem tudok róla) semmi jó ideig. És otthon nagyon jó férj és apa egyébként, így nem merült fel gyanú.
Aztán most 2011 szeptemberben egyfolytában a telefonján facebook-ozott. Én meg (tudtam a jelszavát, de sosem léptem eddig be), megnéztem, kivel chat-el, mert nagyon gyanús volt. Így bukott le ezzel a csajjal akkor is, és aztán dec-ben, miután megígérte a szept-i eset után, hogy soha többet. Mi most itt tartunk, a bizalom oda, ő ezerrel próbálja jóvátenni a dolgokat, de ez így nagyon nem jó, én őrlődöm. Ennyi. Ha van még kérdések, privátban írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!