Saját lakásban/házban éltek? Hitel terheli?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 19:43
12/27 anonim válasza:
anyosek 7 szobas hazaban elunk sajnos.
13/27 anonim válasza:
Albérletben élünk,és még maradunk egy darabig szerintem. :D
14/27 anonim válasza:
Ssját kis lakás hitel nélkül, sajnos örökoltem.
17/27 anonim válasza:
saját, és a CHF válságnak köszönhetően több rajta még a hitel, mint amennyiért anno megvettük :(
18/27 anonim válasza:
Saját ház, sajnos hitel van rajta. De szerencsére "csak" 1 milliót kellett rá felvennünk ami idén júniusban lejár.
22/N
19/27 anonim válasza:
Saját lakás, részben örökségből, részben sajnos hitelből (de nem annyira sok 4 millió). A jó a rosszban, hogy pont a válság előtt utolsóként vettük fel a chf hitelt, így kb. 200-210 Ft-on sikerült és a leghosszabb időre vettük fel, tehát kvázi havonta nem annyira vészes.
20/27 anonim válasza:
Albérletben. Most tervezünk másikba költözni, esetleg sajátot venni. De ezek a hitelbalhék amiket látok én is nap mint nap, nagyon eltántorítanak. Pedig senki sem élhet örökké albérletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!