Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen mama az...

Szerintetek milyen mama az aki hív tanulni szó szerint erőszakkal?

Figyelt kérdés
Ordibál meg minden ráadásul még az ellenőrzőket is szó nélkül elveszi, pedig anya apa megmondta neki, hogy nem szabad!Úgy ráncigál a leckéhez, hogy a fülünket tépi!Meg stb nagyon sok minden, ha kéritek elmondom!
2012. jan. 11. 14:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jó, lehet nem a legszerencsésebb a nagyi stílusa, dehát nem mai gyerek már, az idegei sem fiatalodnak.

Ő csak segíteni akar viszont, mert tudja milyen nehéz az élet, és több a lehetőség talán, ha jól tanul az ember. Segíteni akar neked is,(de te ezt még nem úgy veszed) és anyudéknak is, hogy kész a lecó, mire hazaérnek.

Szerintem ne várd meg, hogy durváskodni tudjon, és akkor mindenkinek jó lesz.

2012. jan. 12. 15:42
 22/28 anonim válasza:
lehet hogy elvagytok kényeztetve és irígy rátok. de nem adok ötleteket, mert nem vagyok a helyzetedben, a tanulást meg tényleg érdemes komolyan venni, abba igaza van.
2012. jan. 27. 08:25
 23/28 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. febr. 4. 13:19
 24/28 A kérdező kommentje:
Én 15 a hugom 10 az öcsém 13
2012. febr. 4. 14:04
 25/28 anonim válasza:
furcsa a mamád.szerintem nem kell senkire ráerőszakolni a tanulást.mindenki maga döntse el hogy mikor tanul és mit illetve hogy egyáltalán tanul-e mert mindenki a saját életét éli,saját útját járja.szerintem mondd meg a mamádnak hogy ezzel csak elveszi a kedvedet a tanulástól.amúgymeg hány éves vagy?
2012. febr. 4. 14:39
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát én nem néztem volna ki, h 15 éves, kb 8nak tűnik az írása alapján...
2012. febr. 4. 15:05
 27/28 anonim ***** válasza:

Orvos látott már?

Velem nagyjából harmadikban tanultak utoljára, azóta képes vagyok rá, hogy egyedül leüljek tanulni és megcsináljam a dolgom.

Mi akarsz lenni? Ha így folytatod, semmi.

Ülj le és tanulj.

14/L

2012. ápr. 26. 20:50
 28/28 anonim ***** válasza:

bocsánat: semmi sem lesz belőled.

elnézést ._.

2012. ápr. 26. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!