Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért mondják rá...

Manapság miért mondják rá szinte mindenre hogy "gyerekes"?

Figyelt kérdés

Én nem értem a mai embereket. (jellemzően 18-25 kor között)

Ha valaki nevet (mint pl én, szeretek nevetni) akkor "jaj de gyerekes vagy nőj fel"

Ha valami rosszat mondok (pl : ez vagy az nem sikerült vagy elrontottam) akkor meg "jaj mit hisztizel, de gyerekes vagy"

Ez engem csak amiatt idegesít, hogy én egyáltalán nem akarok gyerekes lenni, viszont azzal nem értek egyet, hogy mindenre ezt a jelzőt húzzák rá. Ha tetszik ha nem.

Ha más panaszkodik, az neki oké mert "egy felnőttnek is lehetnek problémái"...ha én adnám elő ugyan ezt (amit az egyik haverom, na az tényleg hiszti volt! de nem, ő szerintük "felnőtt" nem gyerekes) akkor "mit hisztizel??"

Pedig néha jó kiönteni valakinek a lelket na de akkor is...

Bennem van a probléma, vagy egyszerűen az ilyen emberekben akiknek minden gyerekes?

Mi számít gyerekesnek? Mert én nem szeretnék az lenni, és ha bennem van a hiba akkor szeretném kijavítani !!

18/F vagyok, ebben a korban pl viselkedésileg mi a gyerekes? A viselkedés érdekelne.:) Vagy a szavak használata.

(meg hogy ha valaki elpanaszol valamit az már egyszerre hisztizik...na szép) -> szerintetek mi számít hisztinek?

Vagyis jobban megfogalmazva : Mi a különbség a sima panaszkodás és a hiszti között?

2012. jan. 8. 13:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

Hát mondjuk 21 évesen (az a link) tényleg túlzás, hiszen nagykorú, ha szerelmes akkor ebbe nem nagy beleszólása van az édesanyjának.

2012. jan. 8. 14:55
 12/12 anonim válasza:
rám is azt mondja anyám gondolom mert ő gyereknek tart...
2012. jan. 8. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!