Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, ha egyedül ebédeltek...

Anyukák, ha egyedül ebédeltek és felhív telefonon a lányotok, akkor azt mondjátok neki, hogy befejezitek az ebédet először és majd visszahívjátok?

Figyelt kérdés
és leteszitek a telefont,hogy még ne is tudjon rá reagálni a lányotok???
2012. jan. 8. 12:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Nekem is a gyermekeim az elsők!!!!Nem gondolja hogy evvel megbánt téged?és ha bajban vagy?és segitség kell fuss a szomszédhoz???ejnye....Add vissza neki.ne keresd!!!!
2012. jan. 8. 13:15
 12/20 anonim ***** válasza:
ugyan nincs gyerekem, de nekem nem akkora ügy az ebéd, főleg mert egyedül eszem.
2012. jan. 8. 13:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha anyut hívom és dolga van felveszi, de megkérdezi, hogy fontos, amit akarok vagy várhat. Ha fontos beszélünk, ha nem fontos visszahív. Volt már, hogy elfelejtett visszahívni, akkor én hívtam még egyszer. Ő meg mondta, hogy bocsi kiment a fejemből.

19/L

2012. jan. 8. 14:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi. Anyukád evett, felvette a telefont, hallotta, hogy nem életveszélyben vagy, a kaja meg kihűl, ha nekiállsz és mondod a magadét, így tök logikusan tett. Mi a gond?
2012. jan. 8. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sokszor hívtad már Anyukádat, mindenféle csip-csup kis hülyeséggel, és már unja.

Nem tudom elképzelni, hogy ha csak igazán fontos ügyekben hívnád, akkor is így reagáljon. Akkor tudná, hogy nyilván halaszthatatlan ügy miatt hívod, és nem rázna le.

Ha meg csak a hogylétéről szeretnél érdeklődni, akkor ne ebédidőben, munkaidőben stb. hívd, ez alap.

2012. jan. 8. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Miért hívtad fel? Gondolom, ha hallja a hangodon, hogy hisztérikus vagy, csak nem teszi le.

De én anyukámat hiába hívom ebéd alatt, nem viszi a telefonját magával.

2012. jan. 8. 16:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek felveszem, kivéve, ha valami állati dzsembori van, pl. xyz sértődős rokon épp a tortát vágja. Amúgy ha családtag, simán lehet telefonálás közben is enni, a közeli rokonoknak meg lehet mondani, hogy épp kajálok, de ne zavartassák magukat. Ha kolléga, nyilván nem csámcsogok bele a kagylóba, de a kaja megvár, ha elmegy az étvágyam, tiszta haszon.

Mondjuk az is igaz, hogy én csak azért eszem, hogy ne haljak éhen, sosem azonosultam a "közös-étkezés-szent" ideológiával.

2012. jan. 8. 17:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Soha nem okozott gondot,ha anyumat hívtam. Ha fontos dolga/munkája van,megkérdezzi,fontos-e a dolog,ha igen,akkor szakít rám időt,ha csak pletyizni akarok,akkor későbbre halasztjuk.

Családomnak mindig felveszem,soha nem tudni,baj van-e.

Ha nem fontos a dolog,visszahívom,amennyiben nagyon elfoglalt vagyok.

2012. jan. 8. 17:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha eszek, nem érdekel sem a telefon, sem ha csengetnek.

(igaz, nincs gyerekem)

2012. jan. 8. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:

bennem van annyi belátás és empátia, hogy ha anyukám azt mondja, hogy ebédel, akkor elmondom később. 10 percet csak tud várni a legfontosabb dolog is.

anyumnak elég sűrűek a napjai, sokat melózik, legalább az étkezés közben legyen nyugiban szegény.

nem szoktam megsértődni, ha valami miatt nem ér rá,, 24 évesen csak meg tudom oldani az életemet egyedül is.

2012. jan. 8. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!