Elmondjam -e a barátnőmnek, vagy várjak vele? Ti mit és hogyan tennétek? Hogy mondjam el?
Még jó, h az oktogoni nem vállalt december második felében semmit.....helyettesítés volt.
Nem lenne egyszerűbb bevallani, h kamuztál?
Nem feltétlenül kamukérdés. Az élet írja a legfurcsább sztorikat. Az én életemben is volt számtalan ilyen...
node...
Ha azt írod, kicsit lökött a pasi (gondolom képről, vagy barátnőd történetei alapján, mert írtad hogy személyesen még nem talàlkoztál vele), el tudom képzelni, hogy nem jut el a tudatáig, hogy más számra küldi az smst.
De az is lehet amit előttem írtak, hogy tesztelnek.
Akármelyik is, én mindenképpen elmondanám a barátnőmnek. Szerintem ennyi jár neki. És a bizalom is mindenképpen megmarad.
Majd írj, hogy mit reagált!!!:)
24/N
Bocs,nem olvastam végig a h.szólásokat még.
De én már ott elakadtam, hogy smst kaptál, hogy a férfi a szeretőjének írt búék-ot.Ezt honnan tudod ilyen pontosan,mi utalt rá,vagy mit írt?
Ha tényleg igaz a kérdés,én megmutatnám a b. nőmnek,pláne,ha tudod bizonyítani, hogy tényleg a férje írta...
Az első sms. 2012.01.01 00,17 perc.
"Drágám boldog újévet. Tudom, h Te is kivánsz, de tudod mi a helyzet. Sünikéd"
válaszom:
Kedves Sünike! Sajna eltévedt az üzid. Vigyázz az ujjaidra, mert félrenyomsz. Akit kívánok itt ül mellettem. Buék.
Srác:
"Feleségem még fent van, majd hivlak, v. mail., de 2án ugyis.. Sünikéd
válaszom:
Dijnyertes F.sz vagy. Remélem a nejed barátnőjének és anyósodnak is elküldted. Sünike, Én kiherélnélek a nejed helyében. Undorító!
Srác: bocs, xszar a telefonom, több helyre is elküldte.
Ezután jan. 6-án, 9,37 kor:
Srác: Akkor indultam édes, kiment csepelre. puszika, 10-20 perc
válaszom: Te hülye, ezt megint ELKÚRTAD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!