Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mamám sírba tesz minket....

A mamám sírba tesz minket. Minél jobbak vagyunk hozzá, ő annál rosszabb. Ugye nem fog változni?

Figyelt kérdés

A legutóbbi műve pénteken volt mikor bevittem a kórházba felülvizsgálatra az eltőrt keze miatt. Már több mint 5 hete el volt törve és már összeforrt és le kellett venni a gipszet neki. Ezt az orvos is elmagyarázta neki, de őt nem érdekelte.

Mivel ő mindenkinél okosabb (ezt ő mondta, és el is hiszi), neki röntgen kellett, és továbbra is be akarta gipszeltetni magát.

Rosszabbul viselkedett a korházban, mint egy kisgyerek. Teljesen röhelyes helyzetbe hozta saját magát, és engem.

Mindenhova bement hívatlanul (mert én nem tudok intézkedni, és neki nem tetszett, hogy az orvosok a kiírt időben kezdték a rendelést, és hogy azt hívták be először aki 8-ra volt berendelve, és nem őt, aki csak 10-re). Összefüggéstelenűl beszélt mindenütt, és engem hülyézett le mindenki előtt, mert az orvos által előírt 3161-es szobába akartam röntgenre vinni és nem oda ahova ő akarta.És végül neki kellett igaza legyen, hogy legutoljára oda mentünk ahova ő elgondolta azelött a röntgent a gipsz levételére. Felesleges plusz 4 órát töltöttem el vele a kórházban, mert felesleges helyekre ment, nem hallgatva rám, mert ő mindenkinél okosabb.

Ráadásul szerdán is bevitette magát velem, mert szeinte akkorra volt beprogramálva. És még ő volt felháborodva, hogy senki sem foglalkozott vele.

És most panaszkodik jobbra - balra, hogy senki sem segít rajta, és hogy én milyen rossz vagyok, hogy nem gipszeltettem be neki a karát, mert fáj neki és szilánkokra van törve.

Még néhány dolog, amit mama tett:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. jan. 7. 15:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még régen, mikor kicsi voltam magamra erőltettem, hogy szeretnem és tisztelnem kell, mert a nagymamám. De sajnos mára már minden próbálkozáso ellenére sem megy. Csak azt tudom tisztelni benne, hogy megszülte és felnevelte apumat.
2012. jan. 7. 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb megmondod neki, hogy fel lehet szállni a buszra és intézze el magának, ha ő jobban tudja.

Utána tuti kárálni fog hogy nem szeretitek, de ne vegyétek komolyan.

2012. jan. 8. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz helyzet, de én sem küszködnék vele. Én az általad leírt kórházlátogatás alkalmával a második figyelmeztetés után otthagytam volna, aztán intézkedjen. Többet biztos nem csinált volna ilyet, vagy nem kért meg volna szívességre.
2012. jan. 8. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyád nyilvánvalóan elmebeteg, javaslom a kényszergyógykezeltetését.
2012. jan. 9. 04:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálja, mert eddig ki volt nyalva a segge és ehhez szokott hozzá, aztán ez már túlnőtt rajta. Neked kell behúznod a kéziféket és NEM-et mondani a kedves mamának. Az ilyenek a családjuk teszi szörnyeteggé.
2012. jan. 9. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
hát én a helyedben leszarnám a fejét egy ilyen"nagymamának".Egyáltalán miért neked kell elvinned az orvoshoz?
2012. jan. 18. 18:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért teszi,mert tudja hogy megteheti veled.Talán ha kicsit kevésbé hagytad volna a fejedre nőni...Mostmár bizonyára késő változtatni,de nem reménytelen.Legközelebbi kórházlátogatásnál mondd meg neki,hogy kinn megvárod,de ha megint hisztériázik,úgy jön haza,ahogy akar,mert neked nagyon kellemetlen amit művel.És tényleg tartsd be,amit mondasz..Ismerős a helyzet..
2012. jan. 18. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!