Miért viselkedik így a húgom?!
Figyelt kérdés
Most 14 éves és teljesen kiborít!Nagyon nagyképű lett egy ideje,mindig kötekedik mások előtt meg előadja hogy milyen kis aranyos...Tudom hogy most lépett abba a korba de nem tudom eltűrni ahogy viselkedik főleg velem.És ezt már sokan észrevették.Pl a barátaim előtt is így viselkedik,és azt hiszi hogy majd nagynak fogják tartani,pedig ellenkezőleg..
Beszélni nem lehet vele, már próbáltam.Mit csináljak???
2009. máj. 23. 17:31
11/15 anonim válasza:
ridegtartás. egyetértek. jol meg kell pics.ázni, nem pénzt adni neki, kenyeret meg vizet adni neki, majd aztán nem lesz nagyképű
12/15 anonim válasza:
20.08--- ugye nem gondoldtad komolyan? Ez nem megoldás!
13/15 Avalanche válasza:
Ha észérvekkel nem lehet hatni a húgodra, majd hatnak rá a következmények.
14/15 anonim válasza:
Tipikus középső gyerek viselkedés (még ha ténylegesen nem is ő az). Szülők ugyanannyit adnak-e mindegyik gyereknek? És ezt a kislány hogy látja? Mert szerintem emiatt is lehet. És mik az elvárások? A hisztit nem szabad hagyni, de én a pofonokat is hanyagolnám (mint ahogy pedig valaki javasolta). Nincs valami bizalmi ember, pl egy nagynéni vagy unokatesó?
15/15 A kérdező kommentje:
Ő a középső és teljes mértékben egyenlően kezelnek minket. Az a baj hogy senkiben nem bízik...
2009. jún. 17. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!