Miért viselkedik így a húgom?!
Most 14 éves és teljesen kiborít!Nagyon nagyképű lett egy ideje,mindig kötekedik mások előtt meg előadja hogy milyen kis aranyos...Tudom hogy most lépett abba a korba de nem tudom eltűrni ahogy viselkedik főleg velem.És ezt már sokan észrevették.Pl a barátaim előtt is így viselkedik,és azt hiszi hogy majd nagynak fogják tartani,pedig ellenkezőleg..
Beszélni nem lehet vele, már próbáltam.Mit csináljak???
Szia!
Várj!Ezt kinövi majd,én is ilyen voltam,meg gondolom sokan mások,még nem nőtt be a feje lágya.
Sajnos benne van a tinikorban, és némelyik kölök ilyenkor eléggé kezelhetetlen. Ha normálisak a szüleid, beszéld meg velük, hogy ez téged nagyon zavar.
A barátnőm ilyen korú kislányát sajna cihológushoz is kell hordani, mert belekerült valami hülye társaságba, és elég "érdekes" elképzelései vannak az életről.
uccsó megoldásként (amit csak legvégső esetre javasolok): amikor a haverjaid előtt pattog, szólj be neki: hé, ne nagyon ugrálj, mert kilóg a penelnkád! De ezt télleg csak végső esetre, nem szép dolog megalázni valakit mások előtt, de erre általában bekussolnak.
és anyának ez nem tűnik fel, hogy a leányka leszarja a fejét? Mert én bizony nem hagynám, nekem 13 éves a lányom, ő sem könnyű eset, de mindig megoldom, mert kicsi korától fogva következetesen neveltem, és most bármennyire elvinné a tiniség, bizony nem fognám arra, hogy nehéz korban van!
Szerintem beszéld meg anyuval, hogy ne hagyja, hogy így viselkedjen vele is a hugi, mert ha most nincs megfogva az elvadulása, bizony nagyon félre mehet az élete, azt meg anyu sem akarja, ugye?
Hmm... anya beszélt az ofővel meg orvossal... és ők mit mondtak? Anya megfogadta amit mondtak? valszeg anya lesz itt a kulcsfigura, aki lépni tud valamit....
és mi a helyzet apával??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!