Tapasztalatokat várnék: 20 év korkülönbséggel működhet hosszú távon?
Még csak pár hónapja vagyunk együtt, de olyan idilli minden. Egy a gond, a párom 20 évvel idősebb mint én. Nem ragozom a dolgot, ha valakinek van saját tapasztalata ilyen kapcsolatról, kérem ossza meg velem.
Fiatal nő
Köszönöm a válaszokat!
Sejtettem, hogy ilyen vegyesek lesznek.
Rövid ideje vagyunk csak együtt, de nagyon harmonikus a kapcsolatunk, és már beszélgetünk a családalapításról. Éppen ezért gondolok előre már most. És nekem is az jár a fejemben, hogy hogy a fiával focizni, meg hány éves lesz majd a diplomaosztón stb.
De...
Nem néz ki annyinak, amennyi, és nem is úgy viselkedik. Én meg is lepődtem, mikor megtudtam, hogy mennyi. 6-7 évet simán letagadhat.
Nagyon nehéz ez a helyzet. Végre tényleg van egy normális kapcsolatom, és erre tessék... De erre meg lehet az a válasz, hogy egy kapcsolat sem lehet tökéletes, és mennyivel rosszabb lenne, ha félred*gna stb.
Nagyon nehéz. De most minden annyira annyira jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!