Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne neked ha a párod...

Hogy esne neked ha a párod folyamatosan nem venné fel neked a telefont és bármely idő pontban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 12:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
tehát itt nem arról van szó hogy mondjuk nem érem el akkor utána egyből még 8 szor megpróbálom,van hogy vártam 1.5 órát és akkor sem volt hajlandó felvenni...gáz úgy hogy van..már nem tudom mit gondoljak és ráadásul mindig én hívom..
2012. jan. 6. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj a kemény szavakért^^

Távkapcsolat? Angyalom ez már régen holt ügy... Mindig te hívtad és csak most kapcsolsz? De szerintem még mindig nem kapcsoltál teljesen. Már régen nem érdekled. Sajnálom, de ez van :(

Egyáltalán mikor találkoztatok?

2012. jan. 6. 12:34
 13/21 A kérdező kommentje:

ma 12:34

2 hetente szoktunk 3-4 napra,most már nem találkoztunk kb 3 hete...

2012. jan. 6. 12:35
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

Kicsit lazíts a dolgon.

Ne hívd fel, várd meg, amíg ő keres. Sőt, akkor se vedd fel egyből a telefont, várd meg, amíg másodszor keres.

Én a férjemet máshogy szoktam "leckéztetni". Nem kell komoly dologra gondolni, csak vannak olyan időszakok, amikor elkényelmesedik és én keresem csak napközben, ha 3-4 napig ez van, akkor utána visszaveszek és nem keresem. Általában eltelik 1 nap úgy, hogy napközben nem beszélünk. Másnap már hív, legkésőbb a du-i órákban, hogy na mi a helyzet, nem is hiányzik a hangom? És onnantól megint ugyanúgy keressük egymást, ő is engem, én is őt.

Nyilván a két dolgot nem lehet teljesen összehasonlítani a te problémáddal, de párhuzamot vonni lehet...

2012. jan. 6. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyébként egyáltalán nem beszéltetek mostanában? Mikor beszéltél vele utoljára?
2012. jan. 6. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én pl. éppen most hívtam fel a férjem, annak ellenére felvette, hogy bankban van (szervizesként dolgozik) és bankban amikor nyomtatókat szervizel, nem vehetné fel a telefont, mert rászólnak. De felvette. Szóval ebből azt akarom kihozni, ha fontos lennél, felvenné, még ha nem is ér rá. Próbáld meg nem hívni.
2012. jan. 6. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem találkoztatok 3 hete, hát ez több, mint esélyes, hogy már más nő van a dologban:(

Ezek szerint, akkor a karácsonyt sem ünnepeltétek együtt sem a szilvesztert?

2012. jan. 6. 12:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Ne hívd fel! És soha nem fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Várd ki szépen míg ő keres, ha fontos vagy neki megteszi, ha nem vagy fontos neki, nem fog felhívni.

Nekem is szarul esne és sajnos lazán megkérdőjelezném a kapcsolatunk létjogosultságát. Szegény nagyon troll.

2012. jan. 6. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is itt már más van a dologban.Mióta vagytok együtt,hogy ennyire nem vagy neki fontos?Karácsony volt, már új év van és semmi?Hány km van közöttetek?Nekem a párommal is elsőnek távkapcsolat volt,de nálunk szerencsére nem volt ilyen gond.Ha nem vette fel,akkor utána azonnal hívott,hogy ne haragudjak,de gépeken dolgozik és vagy nem hallja,vagy nem tudja felvenni.Levághatta volna az ujjait is:(De keresett.Itt meg,hogy az ünnepek miatt sem voltatok együtt azért durva.E.
2012. jan. 6. 17:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg, hogy mi ennek az oka, hogy nem veszi fel??? Szerintem inkább meg se kérdezed örülsz, hogy felvette. Komolyan én nagyon sok nőt nem értek pedig én is az vagyok. Eléggé egyértelmű a dolog, elég papucs lehetsz ha nem veszed észre, hogy nem érdekled. 3 hete nem találkoztatok nem voltatok együtt az ünnepeken sem meg eltűröd amiket csinál mert naív vagy. Hagyd ott a fenébe, nyisd ki végre a szemed. Mióta vagytok együtt??
2012. jan. 6. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!