Hogy esne neked ha a párod folyamatosan nem venné fel neked a telefont és bármely idő pontban?
Ne haragudj a kemény szavakért^^
Távkapcsolat? Angyalom ez már régen holt ügy... Mindig te hívtad és csak most kapcsolsz? De szerintem még mindig nem kapcsoltál teljesen. Már régen nem érdekled. Sajnálom, de ez van :(
Egyáltalán mikor találkoztatok?
ma 12:34
2 hetente szoktunk 3-4 napra,most már nem találkoztunk kb 3 hete...
Kicsit lazíts a dolgon.
Ne hívd fel, várd meg, amíg ő keres. Sőt, akkor se vedd fel egyből a telefont, várd meg, amíg másodszor keres.
Én a férjemet máshogy szoktam "leckéztetni". Nem kell komoly dologra gondolni, csak vannak olyan időszakok, amikor elkényelmesedik és én keresem csak napközben, ha 3-4 napig ez van, akkor utána visszaveszek és nem keresem. Általában eltelik 1 nap úgy, hogy napközben nem beszélünk. Másnap már hív, legkésőbb a du-i órákban, hogy na mi a helyzet, nem is hiányzik a hangom? És onnantól megint ugyanúgy keressük egymást, ő is engem, én is őt.
Nyilván a két dolgot nem lehet teljesen összehasonlítani a te problémáddal, de párhuzamot vonni lehet...
Nem találkoztatok 3 hete, hát ez több, mint esélyes, hogy már más nő van a dologban:(
Ezek szerint, akkor a karácsonyt sem ünnepeltétek együtt sem a szilvesztert?
Ne hívd fel! És soha nem fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Várd ki szépen míg ő keres, ha fontos vagy neki megteszi, ha nem vagy fontos neki, nem fog felhívni.
Nekem is szarul esne és sajnos lazán megkérdőjelezném a kapcsolatunk létjogosultságát. Szegény nagyon troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!