Mit tehetek, ha anyámék nem akarják, nem engedik, hogy elköltözzek itthonról?
23 éves lány/nő vagyok. Tehát nem 15 éves, és azzal zsarolnak, hogyha elköltözöm, eladják a kiskutyámat, akit nagyon szeretek stb. :(
A barátomhoz költöznék, akivel fél éve vagyunk együtt, és ő meg sajnos lakásban lakik, ahová nem lehet állatot vinni, meg a kutya sem érezné ott jól magát, ráadásul nagytestű is.
Én meg mondtam, hogy költözni szeretnék erre anyám kiakadt, hogy akkor repül a kutya, mert hogy ő nem fog vele bajlódni. :((((
Most komolyan, ilyen viselkedésre mit lehet mondani? :(
A barátom dolgozik, saját lakása van, normálisan él, nem lehet belekötni, de ők mégis ki akarnak engem sajátítani, azt hiszik, még mindig gyerek vagyok és zsarolnak mindennel. :(
Annyira szomorú vagyok. Nagyon szeretem a kutyámat, de értelemszerűen a barátomat jobban. Vele akarok élni.
Ha a boldogságom útjába karnak így állni és tényleg elviszik a kutyát, én soha többé nem állok velük szóba. :(
Ezt a kérdést is te is írtad ki báránykám? :-)))
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!