Miért van az, hogy 15-16 éveseknek mindenki azt mondja, hogy tartsa meg a babáját, de 20 éveseknek meg még azt sem ajánlják, hogy összeházasodjanak?
Most akkor mi is van?
A 20 évesnek azt mondják, hogy még éljenek, ne szúrják el a fiatalságukat és egyebek, bezzeg egy gyereket, ami jóval felelősségteljesebb dolog, tartson meg egy 15-16 éves GYEREK?
Sőt, még olyan kommenteket is olvasok, hogy "biztosan jó ANYA leszel"...
Én azt tartottam furcsának, amikor egy 19 éves lány kérdezte, hogy 6 hónap kapcsolat után miért nem engedi az anyja, hogy a barátjánál aludjon, akkor jól kiosztották, hogy még milyen kevés ideje vannak együtt, és hogy egy gyerek tönkretenné az életét, és az anyja csak félti, jogosan.
Kb 3 kérdéssel alatta pedig egy 16 éves lány kérdezte ugyan ezt, ott meg szinte biztatták, hogy már elég nagy, és igazán megengedhetné az anyja. Most akkor hogy is állunk???
Bocs nem olvastam v;gig.
Nos szerintem azért van, mert a 15-16 évesek még éretlenek, és már benne vannak a szituban tudatlanul, már úgy írják, hogy már terhesek, és az abortusznak a többség nem híve.
Míg a 2O évesek már okosabbak, és érdeklődnek a helyzetről mielőtt még benne lennének, amivel semmi gond nincs, mivel már érettebben gondolkoznak, érdeklik őket a válaszok, tapasztalatok a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!