Mit tegyek? Miket vigyek?
Figyelj, legyen váltásruha, törölköző, fürdőszett, tisztasági csomag, köntös, hálóingek (nem adnak mindenhol), telefon, töltő, könyv.
Az ellátás kórházanként, sőt osztályonként változó.
Ha valami kell még, valszeg anyukádék be tudják vinni!
Szurkolok, hogy jól legyél!
Először is remélem jobban leszel, nyugi biztos tudnak segíteni.
Értékes tárgyakat szerintem ne vigyél. Ősszel műtötték tesómát, kb. 4-5 napot volt bent, nála volt mobilja, mp3 lejátszóm + könyv. A kórházi koszt elég sovány, de... te pont valami étkezési problémával mész be, szóval nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani, erről az orvos tájékoztat. Mi mindig vittünk kaja utánpótlást, amit tesóm szeretet. Vizit minden nap van, de nem tart sokáig. Tisztálkodószerek, pizsama, papírzsepi, ilyesmi.
Ne idegeskedj még pluszban azon is, hogy valamit otthon felejtesz, mert bármi is hiányozna, be tudják neked vinni :)
A tünetek alapján vashiányra gyanakodnék, ami nem egy súlyos probléma, kapsz majd gyógyszert és attól jobban leszel. De bármi is legyen a bajod, örülj, hogy kiderül és meg lehet kezdeni a kezelést!
Köszönöm! Igen betétet tettem el,mert ahogy számoltam persze,hogy pont a napokban jön majd meg :S A papucsot,jó hogy mondod teszek el egyet tusoláshoz is!
Anyukám is mondta,hogy majd hoznak ami kell,csak nem szeretném,hogy valami lényegeset hagyjak itthon,ami esetleg kellhet. A háziorvos is vashiányra tippelt,igazad van mindenképp jó lesz megtudni,hogy mi okozza,mert régen pl. már már túl sokat ettem (normális testalkatú voltam) most pedig két hete alig tudok enni,inni illetve úgy nézek ki mint egy anorexiás idestova.A legrosszabb,hogy az iskolában sem tudtam jó ideje úgy teljesíteni ahogy elvárták tőlem,pedig pont továbbtanulás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!