Miket vigyek párom szüleinek?
Megbeszéltük,hogy személyre szóló ajándék ne legyen,nem ismerem őket annyira hogy tudnék értelmeset,ők se engem,ne erőltessük.Párommal fél éve vagyunk együtt,szüleivel lakik,én egyedül.
Karácsonykor meg vagyok hivva 24-én vacsi,(ott is alszok),és 25 vagy 26 ebéd,utóbbin többen lesznek.
24-én csak 4en leszünk.
Azért csak illik valamit vinni,nem?
Üveg jobb italra gondoltam (milyet? ),doboz teaválogatás (szeretik,láttam is szépet,finomat),és valami szines növény.
N
vagy hülyén jönne ki hogy én viszek valamit,ők meg "csak" adnak enni?
Bár a meghivás elég nagy ajándék,saját szüleimhez nem mennék 24-én.
Szerintem jó ötlet vinni vmi apróságot, sőt alap... :)
A tea is alap ilyenkor, plusz hozzá pl. mézes pálinka. Vagy rum... a teába. :)))
én is ebbe a helyzetbe vagyok hogy nem tudom h mit vegyek nekik..én akartam neked segiteni de inkább te segítettél nekem! köszönöm!(:
én vlmi olyasmire gondoltam h vlmi tusfürdős+spray-s összeállítás, de ez a teás tényleg jó! esetleg ha kávézósak akkor azt! esetleg apujának vehetsz vlmi borotvás ajándék csomagot! (:
Nagyjából megvagyok.
Diszdobozos teaválogatás (Teaházas,4 féle van benne,finomak nagyon), doboz Mozart csoki (pennyben nagyon akciósan 800,néztem is nagyot),üveg jobbfajta pálinka,és csütörtökön veszek valami szines virágot,hogy szombatig ne pusztuljon meg nálam :)
mivel páromnak mondták,hogy azért ajándékozásnál mégse legyen hogy én full kimaradok...igy én is muszáj voltam...ennyit a nemajándékozásról...
borotvás,tusfürdős szettet én nem vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!