Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miket vigyek párom szüleinek?

Miket vigyek párom szüleinek?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük,hogy személyre szóló ajándék ne legyen,nem ismerem őket annyira hogy tudnék értelmeset,ők se engem,ne erőltessük.Párommal fél éve vagyunk együtt,szüleivel lakik,én egyedül.

Karácsonykor meg vagyok hivva 24-én vacsi,(ott is alszok),és 25 vagy 26 ebéd,utóbbin többen lesznek.

24-én csak 4en leszünk.

Azért csak illik valamit vinni,nem?

Üveg jobb italra gondoltam (milyet? ),doboz teaválogatás (szeretik,láttam is szépet,finomat),és valami szines növény.

N

2011. dec. 14. 21:28
 1/6 A kérdező kommentje:

vagy hülyén jönne ki hogy én viszek valamit,ők meg "csak" adnak enni?

Bár a meghivás elég nagy ajándék,saját szüleimhez nem mennék 24-én.

2011. dec. 14. 21:29
 2/6 anonim válasza:

Szerintem jó ötlet vinni vmi apróságot, sőt alap... :)

A tea is alap ilyenkor, plusz hozzá pl. mézes pálinka. Vagy rum... a teába. :)))

2011. dec. 14. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

én is ebbe a helyzetbe vagyok hogy nem tudom h mit vegyek nekik..én akartam neked segiteni de inkább te segítettél nekem! köszönöm!(:

én vlmi olyasmire gondoltam h vlmi tusfürdős+spray-s összeállítás, de ez a teás tényleg jó! esetleg ha kávézósak akkor azt! esetleg apujának vehetsz vlmi borotvás ajándék csomagot! (:

2011. dec. 18. 12:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyjából megvagyok.

Diszdobozos teaválogatás (Teaházas,4 féle van benne,finomak nagyon), doboz Mozart csoki (pennyben nagyon akciósan 800,néztem is nagyot),üveg jobbfajta pálinka,és csütörtökön veszek valami szines virágot,hogy szombatig ne pusztuljon meg nálam :)

mivel páromnak mondták,hogy azért ajándékozásnál mégse legyen hogy én full kimaradok...igy én is muszáj voltam...ennyit a nemajándékozásról...

borotvás,tusfürdős szettet én nem vennék

2011. dec. 18. 14:49
 5/6 anonim válasza:
Szerintem tusfördős szett mehet.
2011. dec. 18. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
na majd holnap szétnézek elégrendesen a városba:D
2011. dec. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!