Miért vagy még fent ilyen későn?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 23:24
13/24 anonim válasza:
Ilyenkor én még filmeket,sorozatokat nézek:)Kb 1-ig mindennap fent vagyok,ha 5kor,ha 6kor vagy ha bármikor máskor kelek.Kiskorom óta így szoktam meg!
15/24 anonim válasza:
A kislányom nem akar elaludni, de mindig is későn fekvő tipus voltam.
16/24 anonim válasza:
Soha nem bírok éjfélnél hamarabb elaludni..nem tudom miért. :)
18/24 anonim válasza:
Nappal nagy az energiatúltengés, nem vagyok képes leülni és tanulni. Szóval most lettem kész a töri tz-re, német és kémia feleletre való felkészüléssel, és egy kicsit matekoztam is :) pénteken matek vizsga, 21én pedig felvételi HURRÁ!! :'D (a szmájlim csak az örömtől könnyezik)
19/24 anonim válasza:
Mert most beszéltem meg a barátommal a mai veszekedésünket ami miatt majdnem szakítottunk, és a gyomorideg miatt képtelen vagyok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!