Vajon sokáig tart, amig túlteszem magam rajta?
Jól tetted,de abban nem vagyok biztos, hogy szakítani is kellett volna, inkább különköltözni. Bár azt te tudod hogy szerettétek e még egymást, vagy már nem. Nem tudom a másik oldalt, hogy őszerinte jogos volt -e a kiakadás, hogy nem foglalkoztál vele, vagy segítettél neki, de végülis mindegy, mert úgy sem tudtatok volna nyugodtan egymás mellett lenni. Jobb ha picit különköltöztök egymástól.
De ha alapvetően még szeretitek egymást,akkor érdemes lenne leülni és megbeszélni a problémákat, konfliktusokat.
Mivel írtad, hogy munka után még tanultál is, így jobb lesz nektek külön, mint közös háztartásban élni.
Külön élünk.
Ő otthon a szüleivel, és én is otthon a szüleimmel.
Csak az a furcsa még, hogy folyton azt mondogatta, hogy menjek, dolgozzak minél fiatalabb koromban kezdjem el, hogy gyűjtsek pénzt a közös jövőnkhöz.
Elkezdtem dolgozni diákként, diákmunkából szinte mindent félretettem, nem költöttem semmire. (csak egy két fix kiadásra, meg a családnak meg neki alkalmakkor ajándékra) Erre azt kaptam meg, hogy anyagias vagyok, meg hogy nekem milyen fontos a pénz. Találtam még egy kereseti lehetőséget, úgy vettem észre rajta, hogy irigykedett, hogy találtam még egy ilyen lehetőséget.
Miért mondja hogy anyagias vagyok? Hiszen ő is ugyanazt csinálja mint én, nem költ semmi felesleges dologra és ott spórol ahol tud, akkor ő is anyagias? Komolyan nem értem.
Ő sem költ rám egy kanyit sem.
Ha elmegyünk boltba vásárolni, és nekem csak egy csoki kell, annak is elkéri az árát.
Eleinte sokszor megleptem, gyümölccsel, csokival, aprósággal. Azt hittem hogy meglátja hogy milyen jó érzés kapni, és majd én is kapok. Mert jó érzés lett volna kapni valamit, pl egy szál rózsát valentin napra vagy évfordulóra. De nem kaptam soha semmit, így már én sem adtam neki semmit.
Azon is gondolkoztam már, hogy lehet hogy egyszerűen csak zavarja, hogy már nem 17 éves p*csa vagyok (ekkor jöttünk össze) akinek egy kanyija sincs, hanem van félretett pénzem. Mindig azt mondta, hogy ha én majd keresni fogok úgyis az összes pénzt magamra költöm, hiába bizonygattam/mondogattam neki hogy nem így lesz, csak legyintett. Erre nekem lett igazam, és még saját magamon is meglepődtem, hogy félre tudtam tenni mindent, nem vettem magamnak semmit, hogy gyűjtsek a közös jövőnkre. De ennek már úgy is lőttek. Mivel olyanokat mond, hogy neki sokkal több pénze van már lakásra, mint nekem, így az egész az ő nevén lesz, hiába teszek én bele bármit is, az az ő pénzéhez képest kevés lesz. Meg mivel ő tesz bele többet, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja. Ilyen kijelentést tett legutóbb is. Ekkor betelt a pohár. Nem veszi észre hogy havi 40-50 e ft diákmunkából egy év alatt nem lesz 3-4 millióm mint ahogy neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!