Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit válaszoljak, miért nem...

Mit válaszoljak, miért nem kell minden lépésünkről tudnia?

Figyelt kérdés

Anyós-téma, akit zavar, most hagyja el az oldalt..:S Aki viszont anyós nevelésben otthon van, kérem, válaszoljon!

Szóval ki-be menet anyósék háza előtt megyünk el, és anyósom előszeretettel minden egyes alkalommal megkérdezi, h hova megyünk/hol voltunk, esetleg mikor jövünk/kikkel megyünk/stb. kérdéseket. De ha így nem, átcsalogat minket magukhoz és kiszedi belőlünk ugyanezeket az információkat és a napi programunkat percre lebontva.

Nem tudom megmagyarázni, h miért, de ez engem szörnyen zavar! Miért kell minden lépésünkről beszámolni?? Próbáltuk már elütni a helyzetet viccesen, de abból meg sértődés lett ("Miért, titok, h hova mentek?").

Hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani?

2009. máj. 22. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, mennyire gyakran szoktatok találkozni, szóval esetleg át lehetne hívni időnként csakúgy, vagy átmenni beszélgetni csakúgy, lehet, hogy nem is kéne több. Végülis a fiához hozzámentél, fogadott lányaként állhatna hozzád, ha jóban vagytok, ez nem rossz állapot (nekem az igazim anyukája jobban szeretett, mint a saját szüleim, és annyi volt, hogy mikor náluk voltam, beszélgettem külön csak vele is, és tőle ez újdonság volt még a fia számára is, hogy engem így kedvelt). Azért is mondom ezt a direktbe próbálkozást, mert lehet, hogy van elvileg társasága, kívülről így látszik, de mégis magányos, anyukám férjnél van, apámmal házasok, együtt is élnek, kívülről mindenki azt mondaná ismeretlenül, hogy de szép család, csak ez pont olyan, mint egy belülről rothadó alma, kívülről szép, de belül már ehetetlen, szóval apám anyut semmibe veszi, lenézi, nem foglalkozik vele, anyu pedig a házasságban magányos.
2009. máj. 22. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Hál'istennek nincs még anyósom,de nagyám u.i.Mindig kérdezgetett hová megyünk,mit csináltunk stb,egy időben az öregek is a kertvárosban,de kajak mindenki.Én annyit mondok,be a városba,aztán döntse el.Egy idő után észreveszi magát hidd el.Am meg nem kell bemenni hozzá,és kész:)
2009. máj. 22. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!