Hogy mondjam el a páromnak, hogy gyerekünk lesz?
Nem tudom,hogy kéne elmondanom neki,mert nem terveztük és még egyáltalán nem beszéltünk arról,hogy lehetne gyerekünk.
16 hónapja vagyunk együtt,10 hónapja lakok nála.
Szeretjük egymást,de valahogy mégis félek,hogy mit fog szólni,mert valahogy nem tudom elképzelni az életünket egy gyerekkel...pl. először csak szexkapcsolat volt köztünk,utána fordult komolyabbra a dolog...nem tudok se főzni,se takarítani,általában reggel 9-10 között kelek fel,folyton nyaralni járunk és félek,hogy emiatt tönkre menne a kapcsolatunk a párommal (3 ismerősünk kapcsolata is azután ment tönkre,hogy megszületett a gyerekük).
Nem tudom,hogy mit tegyek.
Nem az anyagiakkal van gond,mert jól élünk,bármit megengedhetünk magunknak.Hanem azzal,hogy szerintem nem lennék jó anya és elrontanám a kisbabám életét.
Gondoltam arra is,hogy elvetetem,a barátom tudta nélkül,de ezt nem tudnám megcsinálni,nincs hozzá elég lelkierőm.
Ez ma már a harmadik kérdés ahol nem tervezett a terhesség, mivan itt emberek?
2012 az aborusz éve lesz?
Egyszerűen és szeretettel kell elmondani a párodnak.
Természetesen most el sem tudod képzelni milyen lesz.
A baba is egy picurka kis ember, tehát ha még korainak tartjátok a gyermekáldást, akkor sem kellene elvetetni, hanem megszülni és örökbeadni. Ezerével vannak gyermektelen párok, akik szívesen vállalnák!
A terhesség pedig egy szép korszak...
Elmondtam neki és nagyon örült a dolognak.
Nekikezdtem,hogy elmondom,de utána kitaláltam valami hülyeséget,mert meggondoltam magam,mert azt hittem,hogy Ő nem akarná a babát.Utána pedig mondta,hogy napok óta látja rajtam,hogy valami baj van és rosszul esik neki,hogy nem avatom be a dologba és akkor elmondtam neki és boldog volt nagyon :)
Elmondta,hogy Ő is szeretne gyereket és meg is fordult a fejében a dolog,csak nem tudta,hogy én mit szólnék hozzá.
Szóval most minden rendben van.
Köszönöm a válaszokat.
Úgy tűnik egyformán gondolkodtok, és egyformán tartotok egymás véleményétől.Gondolom rájöttetek hogy ti mások vagytok mint az a másik három pár.
Szerintem nagyon jó most nektek, kicsit irigy is vagyok! :)))
Egyetlen tanácsot adnék! Jegyzetelj, videózz, fotózz, mert nagyon intenzív időszak jön, elfelejted! Az én lányom most két éves, és 2-3hónappal ezelőtti dolgokra is rá tudok csodálkozni, hogy jéééé tééényleg decukívóóólt :D
Sok boldogságot nektek kiscsalád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!