Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen következtetést vonnál...

Milyen következtetést vonnál le abból ha a párodat mindig te hívnád telefonon és ő csak nagyon ritkán és amikor te hívod akkor sokszor nem veszi fel neked?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 13:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Lehetőség még, hogy spórolásból nem hív. Hisz hívod te, így olcsóbb neki, ha megvárja a te hívásod.

Másik lehetőség, hogy elfoglaltabb mint te. Vannak emberek, akik szeretnek attól függően, hogy nem hívogatják mindig a másikat. Van egy társuk, mellette azért élik a saját életüket. Munka, iskola, tanulás, barátok, család, saját érdeklődési terület...Pillanat alatt el tud rohanni egy nap, ha valakinek van elfoglaltsága.

Lehet, hogy ő is hívna este, csak nincs lehetősége, mert mindig megelőzöd.

Mindamellett én az általam leírtaknak épp az ellenkezője vagyok:), de tudom, hogy ilyen emberek is vannak.

Valóban próbáld meg kibírni, hogy nem hívod fel. Ha még este sem hív, akkor kezdhetsz gondolkodni.

2011. dec. 30. 14:03
 22/28 A kérdező kommentje:

Meg én sokszor kinyomom a telefonom minden ok nélkül.. :P

Büszke lehetsz magadra...azért ez még jobb..remélem talál a párod egy normálisabb nőt aki nem csinál ilyen hülye kis játékokat..én a 3. kinyomásnál ki is dobnálak mint a huzat..

2011. dec. 30. 14:11
 23/28 anonim ***** válasza:
46%
Én meg azt a nőt b*sznám ki, aki minden szirsz*rért felhív...
2011. dec. 30. 15:02
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, te segghülye és bunkó vagy! És akkor mi az isten van, ha kinyomom? Nem akarok vele akkor beszélni és ennyi! Van néha jobb dolgom is, minthogy minden kis semmiségért felvegyem a telefont!

Nálad meg a párod találhatna normálisabb nőt, te szerencsétlen! Unatkozol egész nap és nem veszi fel neked? Talán nem un téged? Házsártos házisárkány! Remélem egyedül fogsz megöregedni! Rossz szándékú liba

2011. dec. 30. 16:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Tudod az a férfi, aki akar tőled valamit, az addig kapar míg nem tud veled találkozni. akit meg nem érdekelsz az nem érdeklődik. elég egyszerű ez. Most ugyan lehet hogy vele kapcsolatban az a helyzet, hogy te mindig megelőzöd, és tudja hogy úgyis majd te fogod őt keresni, úgyhogy nem lép semmit hanem várja hogy te csinálj valamit. De ezt nagyon könnyen meg lehet fordítani úgy, hogy egyszer csak passzívvá válsz. És meglátod mi lesz.
2011. dec. 30. 18:11
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Büszke lehetsz magadra...azért ez még jobb..remélem talál a párod egy normálisabb nőt aki nem csinál ilyen hülye kis játékokat..én a 3. kinyomásnál ki is dobnálak mint a huzat..

Miért, az jobb, hogy nem hív soha? Akkor állj a sarkadra és tedd ki. Nincs sok különbség a két sztori között. Megaláz ezzel, te meg tűröd. Akkor légy kemény, ahogy fent írtad és dobd ki. Mint a huzat.

2011. dec. 30. 19:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Na, emberek, azért ne viccelődjünk már :) Ha megcsalná őt, akkor annak nyilván lenne komolyabb jele annál, hogy nem veszi fel a telefont..

Ne hívogasd te sem és akkor meglátod, hogy keres e vagy sem .. Lehet, hogy még ő fog meglepődni és azt hinni, vagy valami baj(od vele), és azért nem keresed..

2011. dec. 30. 20:20
 28/28 anonim ***** válasza:
49%

"most nem jött össze nekem egy munka amit megpályáztam és azóta ilyen velem,nem elég hogy a munka nem jött össze de még ő is így viselkedik velem...azt mondja addig ilyen lesz amíg nem találok másik munkát helyette..."

emberek elsiklottunk egy szerintem fontos bejegyzés mellett. én ebből a mondatból lehetséges következtetésként vontam le, hogy a faszinak elege van a csajból, aki nem elég, hogy nem hagy neki levegőt, mert állandóan hívogatja még azzal is, hogy ha egy hangosabbat talált szellenteni, ráadásul még anyagilag is a pasit szipolyozza. és lehet, hogy a telefonszámla is a pasas zsebét húzza.

ha ez a mondat nem lett volna kíírva, akkor meg arra gondolnék, hogy egyszerűen elege van a nőből, és nincsen annyi vér a puttonyába, hogy lapátra tegye, inkább egy ovishoz illő módon leépíti.

vagy, már közölte a kérdezővel, hogy nem akarja, csak a kérdező nem fogta fel.

és valóban, ez a beszólása az egyik válaszadónak, hogy én kidobnálak, ha kinyomnád...hát, ettől majd bepisiltem, hát ilyen egy határozott megmondó amazon, akkor a saját kérdése igen csak nevetséges a maga nemében!

2011. dec. 30. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!