Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen következtetést vonnál...

Milyen következtetést vonnál le abból ha a párodat mindig te hívnád telefonon és ő csak nagyon ritkán és amikor te hívod akkor sokszor nem veszi fel neked?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 13:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
tudom nehéz és egy próbatétel, de ne hívd te sem őt. lehet rossz lesz látni hogy akkor ő sem hív, de legalább tudod hogy hányadán is állsz vele. amúgy mindenképpen beszéld meg ezt vele hogy rosszul esik neked.
2011. dec. 30. 13:29
 12/28 A kérdező kommentje:

ma 13:28

kedves válaszoló!!van olyan hogy 3 hétig nem látjuk egymást...sőt volt olyan is hogy 1 hónapig nem láttuk egymást..azért napi egy két hívás ilyen esetben had férjen már bele..én kérek elnézést...nem tudunk minden nap haza menni este egymáshoz..

2011. dec. 30. 13:30
 13/28 anonim ***** válasza:

ma 13:28

Hidd el, igazam van. Én szószerint ugyanezt átéltem egy csajjal és a végén bebizonyosodott ez, amit mondtam.

2011. dec. 30. 13:33
 14/28 anonim ***** válasza:
nem érdekled őt igazán. és igen, a válaszaid alapján szerintem is sanszos, h nem te vagy az egyetlen nő az életében
 15/28 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, bár inkább olyan, mint amit az egyik válaszoló is írt, hogy általában én hívom, és ha nem veszi fel, akkor visszahív. Én biztos vagyok abban, hogy nincs senkije és nem azért nem veszi fel, mert éppen egy nővel van. Én megcsináltam azt vele, hogy nem szóltam egy szót sem, nem is viselkedtem furán, csak nem hívtam telefonon, hívott ő! Szerintem is csak annyiról lehet szó, hogy megszokta, hogy te keresed és ha nem keresed, azt gondolja, hogy nem érsz rá, ezért ő sem hív! Persze, nem tudom, hogy milyen a kapcsolatotok és hogy kell e attól tartanod, hogy nő van a dologban, de ez is lehet egy alternatíva, amit írtam :)
 16/28 A kérdező kommentje:

ma 13:33

na akkor ezt megfogadom és nem fogom felhívni párnapig...

2011. dec. 30. 13:37
 17/28 A kérdező kommentje:

ma 13:33

Mármint mi bizonyosodott be hogy megcsal vagy hogy szakítani akart?Vagy mindkettő?

2011. dec. 30. 13:37
 18/28 anonim ***** válasza:
hogy szakítani akart
2011. dec. 30. 13:39
 19/28 anonim ***** válasza:
38%
Itt mindenki hívogatja a párját állandóan? Miről tudtok beszélni?
2011. dec. 30. 13:42
 20/28 anonim ***** válasza:

Én olyan vagyok, mint a párod. Bár én nagyon figyelmetlen vagyok. Biztos hívnám a páromat, csak neki valahogy előbb eszébe jutna.. Meg én sokszor kinyomom a telefonom minden ok nélkül.. :P

Nő vagyok amúgy

2011. dec. 30. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!