Most kit válasszak? Tényleg olyan vészes a helyzet mint ahogy érzem?
2 hónapos kapcsolatban élek, tudom nem hosszú de mégis szeretem a párom. Van egy nagyon jó barátom akit már-már családtagnak tekintek. Egyikőjükkel sem szilvesztereztem még együtt és tudom, hogy mindkettőjüknek sokat jelentene ha velük tölteném az éjszakát. Mindkettőjüknek megígértem... De a barátom nem tud a páromról és nem is tudhat róla (lényegtelen hogy miért, csak nem :( ). Mindketten készülnek én meg stresszelek a választás nyomása alatt. A barátommal/barátaimmal jobban érezném magam de a párommal meg illene együtt tölteni ezt a napot hogy ne éreztessem azt hogy nem szeretem. Pedig szeretem csak tudom hogy más lenne vele tölteni ezt mint a barátokkal. Sosem volt még olyan szilveszterem amit barátokkal töltöttem volna és ballagás után, illetve a kapcsolat komolyodása után talán nem is lesz ilyen. A páromat nem mutathatom be, nem vonhatom be haverok közé. Nem akarok megbántani senkit sem. Mit tegyek?
Kérlek segítsetek :( lehet gyerekesnek tűnik de ez nekem most nagy dilemma.
senki nem gondolja h g*ci lennél csak ne írd azt h "nah" :D
amúgy sztem elviheted a buliba, szilveszter éjjel,mindenki sokat iszik,plusz így tuti emlékezetes marad...:D:D
ha annyira jó barát, hogy családtagnak tekinted,de nem is ismer téged, akkor nem a barátod.
kérdezd meg a párodat, mit tégy, legyél őszinte, na de előbb utóbb fel kell vállalnod önmagad, minél előbb, annál hamarabb lecseng.
minden csoda 3 napig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!