Összeköltözzek a párommal?
Nálunk volt a szomszédban egy meleg pár, és nagyon szerettem őket. Sokkal normálisabbak voltak mint a többiek, és nagyon segítőkészek, rendesek, és aranyosak voltak. Persze igyekeztem én is az lenni.
Néhány másik szomszédnak nem nagyon tetszett, hogy én ilyen kedves vagyok velük, de magasról teszek rá, nekem rengeteg meleg férfi ismerősöm van, és imádom őket, sokkal normálisabbak mint némelyik hetero.
Ne foglalkozzatok a szomszédokkal. Ha megszólnak, az nem a ti szegénységi bizonyítványotok, hanem az övék. Sajnos egy meleg párnak hozzá kell szokni az intoleráns emberekhez :-(, egyszer úgyis el kell kezdenetek, akkor meg inkább előbb, mint később, akkor legalább nem vesztegettek el egy csomó időt más emberek szűklátókörűsége miatt.
Ez csak személyes vélemény, de szerintem olyan házba menjetek, ahol sok a fiatal (pl. újépítésű házba). Itt nálunk sok az idős, és ők aztán tényleg mindenért megszólnak mindenkit, főleg a fiatalokat. Mi nem foglalkozunk velük, nem kell, hogy a barátaink legyenek, bár nem is vagyunk rosszba velük, a viszonyunk inkább közömbösnek mondható. Persze mi heteroszexuális pár vagyunk. Egy meleg párnak viszont tényleg jobb, ha fiatalok közé kerülnek, ők általában elfogadóbbak. Ha meg normálisak vagytok, még javíthattok is a melegek társadalmi megítélésén, szóval mindent bele, sok szerencsét :-)
Jaj, ne hülyéskedj, bárcsak az én szomszédaim lennétek... :) szerintem ez tök jó, sok boldogságot kívánok!!! :)
de a lényeg, hogy gyertek a IX. kerbe, a József Attila lakótelepre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!