Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözzek a párommal?

Összeköltözzek a párommal?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt és melegek vagyunk. Én szeretném,de nem tudom elfogadnának-e a szomszédok...
2009. máj. 21. 12:01
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Ha szereted és megbízol benne,szerintem mindeképpen.Nagyon igaz,hogy lakva ismeri meg az ember a másikat.
2009. máj. 21. 12:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédoknak meg semmi közük hozzá! Amúgy is honnén tudnák hogy szerelmes pár vagytok? Sok férfi lakik egy lakásba a havárjaval a nélkül hogy melegek lennének.
2009. máj. 21. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt a szomszédban egy meleg pár, és nagyon szerettem őket. Sokkal normálisabbak voltak mint a többiek, és nagyon segítőkészek, rendesek, és aranyosak voltak. Persze igyekeztem én is az lenni.

Néhány másik szomszédnak nem nagyon tetszett, hogy én ilyen kedves vagyok velük, de magasról teszek rá, nekem rengeteg meleg férfi ismerősöm van, és imádom őket, sokkal normálisabbak mint némelyik hetero.

2009. máj. 21. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretitek egymást akkor költözzetek össze!a szomszédok meg le vannak ejtve de magasról!ne foglalkozz mások véleményével,az számít hogy neked mi a jó!!!!!!!
2009. máj. 21. 12:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom :)) de valószinű, hogy kiderülne, mert mi nem fogunk titkolózni.
2009. máj. 21. 12:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, arayosak vagytok:))
2009. máj. 21. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell titkolózni. Nincs mit szégyellni. Azért arra figyeljetek hogy ne a szomszédok előtt csókolozzatok mert az nem szép dolog :-)))))
2009. máj. 21. 12:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozzatok a szomszédokkal. Ha megszólnak, az nem a ti szegénységi bizonyítványotok, hanem az övék. Sajnos egy meleg párnak hozzá kell szokni az intoleráns emberekhez :-(, egyszer úgyis el kell kezdenetek, akkor meg inkább előbb, mint később, akkor legalább nem vesztegettek el egy csomó időt más emberek szűklátókörűsége miatt.

Ez csak személyes vélemény, de szerintem olyan házba menjetek, ahol sok a fiatal (pl. újépítésű házba). Itt nálunk sok az idős, és ők aztán tényleg mindenért megszólnak mindenkit, főleg a fiatalokat. Mi nem foglalkozunk velük, nem kell, hogy a barátaink legyenek, bár nem is vagyunk rosszba velük, a viszonyunk inkább közömbösnek mondható. Persze mi heteroszexuális pár vagyunk. Egy meleg párnak viszont tényleg jobb, ha fiatalok közé kerülnek, ők általában elfogadóbbak. Ha meg normálisak vagytok, még javíthattok is a melegek társadalmi megítélésén, szóval mindent bele, sok szerencsét :-)

2009. máj. 21. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Jaj, ne hülyéskedj, bárcsak az én szomszédaim lennétek... :) szerintem ez tök jó, sok boldogságot kívánok!!! :)

de a lényeg, hogy gyertek a IX. kerbe, a József Attila lakótelepre... :)

2009. máj. 21. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondom: hajrá! Menjetek nyugodtan, senkinek semmi köze hozzá, hogy a hálószobában mi történik, az a ti dolgotok. A szomszédoknak semmi beleszólásuk abba, hogy ki kit választ párjául. Jöhetnétek felénk is, bármelyik szomszédot lecserélném rátok, még így látatlanba is! :)
2009. máj. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!