Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalásnak számít egy...

Megcsalásnak számít egy házasságban (gyerekekkel), ha az egyik fél olyasmiről chat-el nagyon részletesen és belemenősen egy exével, hogy mit csinálna vele (szex) ha találkoznának?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 23:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy megcsalásnak számit, vagy nem. Ha szeretünk és tisztelünk valakit, nem alázzuk meg azzal, hogy bárkivel, pláne exel chatszexelünk. Én a megbeszélés híve vagyok, de az ilyen pasit kib.-nám a p-ba. Menjen és tegye a szájába...innentől szabad neki.
2011. dec. 30. 21:40
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem az :(
2012. jan. 24. 21:19
 23/30 I am God válasza:
0%
Keressed magadban a választ. Ha ilyeneket chatel, akkor hiányzik valami a kapcsolatból, nincs megelégedve azzal amivel van. És amikor azt mondják a nök, hogy az összes férfi disznó, akkor gondoljatok bele, hogy el lett e minden követve azért, hogy másképp legyen...
2012. jan. 25. 20:08
 24/30 A kérdező kommentje:

Kedves "I am God" (utolsó válaszoló), had másoljam ide két korábbi kommentemet:

kedves utolsó, a "poén" az, hogy nem én hanyagoltam el őt. Én lepem meg nő létemre romantikus utazásos hétvégékkel, vacsorákkal kettesben (és gondoskodom a gyermekek elhelyezéséről addig), vásárolok magamnak szexi fehérneműket, amikkel esténként "meglepem", ahelyett, hogy ő tenné ugyanezt. Szóval ráadásul nem is én hanyagoltam el őt, hanem fordítva...

# 14/23

2011-12-30 11:14

Privát üzenet

A kérdező kommentje:

és mielőtt valaki azt hozná fel, hogy miért nem kommunikálunk, hát próbáltam. Nem egy ilyen eset volt, hogy lebukott, mindig leültünk, nyugodt hangnemben megbeszéltük, és mindig azt mondta, hogy nem hiányzik semmi, hogy hülye volt és többet ilyen nem lesz. De aztán mindig van... Most már negyedszer fordult elő, ezzel az exével az elmúlt 3 hónapban 2-szer bukott le, de bevallotta, hogy a két lebukás között is chat-eltek.

Én egyébként a korábbi kapcsolataimban nem találkoztam disznó férfiakkal (lassan 37 éves vagyok), soha nem fordult elő ilyesmi velem korábban, így nem is vallom, hogy minden férfi disznó. És mint ahogy írtam is, szerintem sokkal többet küzdök ezért a kapcsolatért is, mint a férjem.

2012. jan. 25. 20:56
 25/30 I am God válasza:
24%
Nem azt mondtam, hogy a férjed disznó (habár nyilvánvalóan az), hanem nagy általánosságban. Valljuk be , hogy ez nem egyedi eset ami veled történik. Azért írtam, hogy mindig arra van kb fogva, hogy a férfiak milyen disznók meg hütlenek. Holott erröl legalább annyira tehetnek a nök. Nem védem a férjedet, mert ha fontos a házasság neki akkor tud a farkának parancsolni, ha meg nem akkor nem velem kellene vitatkoznod hanem vele.
2012. jan. 25. 21:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Még nem történt meg testileg ,de ha már írásban kifejezik érzésüket akkor már kezdhecc félni, hogy melyik kanyarban várja be a másikat a párod, mert hajlamos rá ha igy kifejezi magát,én ha nem akarok semmit az exemtől nem is irnék ilyeneket föleg nem.Légy ovatos járj nyitott szemmel!
2012. ápr. 2. 16:15
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

ez még nem megcsalás, de nagyon undorító az biztos.

én ezek után hozzáérni sem mernék mert lehánynám minimum

az én barátom nem chat-szexel, de a múltkor amikor nála voltam csörgött a telefonja egy csaj hívta és nem vette fel előttem, a másik meg az volt hogy írt neki valaki üzenetet(lány) és inkább kilépett :D

na, ezért nem kell megbízni 100%osan senkiben sem

2012. ápr. 11. 18:46
 28/30 anonim ***** válasza:
bár ha engem megcsal otthagyom az biztos, amekkora f*sz nem biztos h más ennyi ideig elviselné
2012. ápr. 11. 18:47
 29/30 anonim ***** válasza:
aki még nem volt ilyen helyzetbe, nem tud tanácsot adni. jelenleg énis ebben a cipőben járok, csak az én férjem egy kis csitrinek fűzi az agyát és már a találkozást tervezik. szombaton lesz esedékes és énsem tudom hogy mit tehetnék
2012. okt. 30. 11:48
 30/30 anonim ***** válasza:
gondolattal, szóval, cselekedettel vagy mulasztással.......
2013. ápr. 5. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!