Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalásnak számít egy...

Megcsalásnak számít egy házasságban (gyerekekkel), ha az egyik fél olyasmiről chat-el nagyon részletesen és belemenősen egy exével, hogy mit csinálna vele (szex) ha találkoznának?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 23:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nálam ez nem számit megcsalásnak,de tök lényegtelen abból a szemepontból hogy nem velem történik.Valakinél a csók nem megcsalás,nálam az.
2011. dec. 30. 08:50
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
nálam ez már a megcsalás határát súrolná....és biztos hogy nem hagynám szó nélkül....
2011. dec. 30. 09:32
 13/30 anonim ***** válasza:
1%
23:48 nál a pont. Elhanyagoltad?Tessék,majd törődik vele más!
2011. dec. 30. 10:24
 14/30 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, a "poén" az, hogy nem én hanyagoltam el őt. Én lepem meg nő létemre romantikus utazásos hétvégékkel, vacsorákkal kettesben (és gondoskodom a gyermekek elhelyezéséről addig), vásárolok magamnak szexi fehérneműket, amikkel esténként "meglepem", ahelyett, hogy ő tenné ugyanezt. Szóval ráadásul nem is én hanyagoltam el őt, hanem fordítva...
2011. dec. 30. 11:14
 15/30 A kérdező kommentje:
és mielőtt valaki azt hozná fel, hogy miért nem kommunikálunk, hát próbáltam. Nem egy ilyen eset volt, hogy lebukott, mindig leültünk, nyugodt hangnemben megbeszéltük, és mindig azt mondta, hogy nem hiányzik semmi, hogy hülye volt és többet ilyen nem lesz. De aztán mindig van... Most már negyedszer fordult elő, ezzel az exével az elmúlt 3 hónapban 2-szer bukott le, de bevallotta, hogy a két lebukás között is chat-eltek.
2011. dec. 30. 11:21
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

A szavaidból azt veszem ki,javits ki ha tévednék hogy te mindent odaraksz hogy tetszél a párodnak,tulajdonképp tálcán kinálod magad,neki ez nem izgi,semmi kihivás nincs benne.Valószinüleg ezért chat-el,mert ezzel egy olyan tiltott dolgot tesz egy olyan után áhitozik ami számára elérhetetlen.

Probáld meg hogy te is elérhetetlenné teszed magad,ne add magad könnyen,hadd harcoljon érted.

Nem minden férfi egyforma,kinek ez kinek az jön be,hosszútávon a sexi fehérnemű is unalmas ha csak ugy megkapod.

2011. dec. 30. 11:36
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
most akkor tisztázzunk valamit. Az előbb valaki lehordta szegény kérdezőt, hogy biztos hanyagolja. Leírta, hogy nem így van. Az utolsó hozzászólás szerint meg túl sok mindent megtesz, nem kihívás... most akkor mit csináljon?
2011. dec. 30. 11:44
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
én ezt megcsalásnak nevezem. ha valaki párkapcsolatban él, elvileg szereti a másikat, akkor nem mondok más nőnek ilyeneket. és undorító, aljas dolog. azonnal elhagynám.
2011. dec. 30. 13:22
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás chatelni, de ha már itt tart, akkor hamarosan megtörténik a fizikai megcsalás is...
2011. dec. 30. 13:28
 20/30 Lifeishard ***** válasza:
44%
Nem megcsalás, de nem is egészséges a kapcsolatotokra nézve. Egyszer még "elmegy", de folyamatosan már nem. Nem jó ilyen tanácsot adni, nem is szeretek, de ha tényleg megtetted azokat a dolgokat, amiket itt leírtál (meglepetések, szexi fehérneműk, komoly beszélgetések), Te is kezdj el csetelni az exekkel vagy ismeretlen arcokkal, "túlfűtött" hangnemben. Aztán adj ugyanolyan választ, mint ő, majd folytasd továbbra is. Ez nem az "erőszak erőszakot szül" elve, de sokszor sajnos nem ért másból az ember, csak ha maga tapasztalja meg azt a sok fost, amit másoknak okozott. Ha ebből sem ért, alaposan félreismerhetted.
2011. dec. 30. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!