Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az amit...

Szerintetek normális az amit anyám csinál?

Figyelt kérdés
Egész nap a számítógép előtt ül, facebookozik meg a farmeramaval játszik. Párja ugyanezt csinálja, pedig még fiatalok. Mostmár 2. éve ez megy, és valahogy engem kezd kiborítani, hogy odamegyek anyuhoz, mert a tanácsát kérném valamiben, és nem figyel rám. Ha meg válaszol, akkor mindig offol, tehát nem is arra válaszol amit kérdeztem és a szeme a képernyőn van, nem is figyel rám ha valamit mondok. :( Arra sem emlékszem, mikor volt az utoljára, hogy együtt leültünk ebédelni illetve vacsorázni. Mikor vendégek vannak nálunk, ugyanezt csinálja. Tegnap beszéltem két ismerősünkkel (anyu korabeliek), mondták, hogy ezt ők is észrevették, mikor nálunk vannak. Dehát ebből is nagy hahotázás volt, de én ezt már nem tartom viccesnek.
2011. dec. 29. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem normális,amit anyukád csinál,de sajnos a környezetemben és gyakran látok ilyet.Ez szerintem olyan,mint valami drog,ha rákattan az ember,nem tud leállni vele.Engem szerencsére soha nem kötöttek le ennyire az ilyen dolgok.

Amúgy,ahogy már más is kérdezte,anyukádnak nincs semmi kötelessége?Nen dolgozik sehol?Nem kell ellátnia a háztartást?Mert ha valakinek mindezeket a feladatokat el kell végeznie,nem nagyon marad ideje facebookozni.

Szerintem őszintén mondd meg anyudnak,hogy úgy érzed teljesen eltávolodtok egymástól,mert nem tud elszakadni a számítógéptől.Kérd meg,hogy csináljatok valamit együtt,mert te már nagyon hiányolod a társaságát.

Amógy,ha odamész hozzá és látod,hogy nem is figyel csak a monitort bámulja,akkor egyszerűn nyúlj oda és kapcsold ki a monitort,erre biztos reagálni fog,aztán mondd meg neki,hogy szeretnél vele beszélgetni és jó lenne ha kicsit felkelne a géptől.

2011. dec. 29. 10:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezt a dolgot már tavaly "eljátszottam", hogy kikapcsoltam a monitort. Veszekedés lett belőle, anyu hirtelen haragú. Azt is már kipróbáltam még hónapokkal ezelőtt, hogy valami közös programot találtunk ki. Ő kötni akart, meg horgolni, úgyhogy ment is egy ideig, aztán már egyedül csináltam az egészet. Az is abba lett hagyva. Mondom, inkább beletörődök. A kötelességek pedig: megcsinálja, mindig gyorsan siet vele. A házimunka: ritkán megcsinálja, egyébként meg én takarítok. Mondjuk elmosogat, de siet azzal is, úgyhogy újra kell mosnom a tányérokat... stb.
2011. dec. 29. 11:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehjet hogy net függő probáld rendszeresen kimozditani a lakásból,

amúgy megjegyezném hogy a családanyák nem rabszolgák hogy kötelező lenne nekik a családtagok után takaritani, mosogatni, haza cipelni a boltból a kaját....

2011. dec. 29. 15:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem. Az előző válaszolónak válaszoltam a feltett kérdésére.
2011. dec. 29. 16:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Amúgy én meg azt jegyezném meg, hogy nem egyszer már el akart dobni magától engem, meg egyébként nem szeret, és ha szól is valamit, folyamatosan velem veszekedik, mert "rabolom" az idejét. Úgyhogy erről a "rabszolga-elméletről" ennyit.
2011. dec. 29. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!