Szerintetek normális az amit anyám csinál?
Nem normális,amit anyukád csinál,de sajnos a környezetemben és gyakran látok ilyet.Ez szerintem olyan,mint valami drog,ha rákattan az ember,nem tud leállni vele.Engem szerencsére soha nem kötöttek le ennyire az ilyen dolgok.
Amúgy,ahogy már más is kérdezte,anyukádnak nincs semmi kötelessége?Nen dolgozik sehol?Nem kell ellátnia a háztartást?Mert ha valakinek mindezeket a feladatokat el kell végeznie,nem nagyon marad ideje facebookozni.
Szerintem őszintén mondd meg anyudnak,hogy úgy érzed teljesen eltávolodtok egymástól,mert nem tud elszakadni a számítógéptől.Kérd meg,hogy csináljatok valamit együtt,mert te már nagyon hiányolod a társaságát.
Amógy,ha odamész hozzá és látod,hogy nem is figyel csak a monitort bámulja,akkor egyszerűn nyúlj oda és kapcsold ki a monitort,erre biztos reagálni fog,aztán mondd meg neki,hogy szeretnél vele beszélgetni és jó lenne ha kicsit felkelne a géptől.
Lehjet hogy net függő probáld rendszeresen kimozditani a lakásból,
amúgy megjegyezném hogy a családanyák nem rabszolgák hogy kötelező lenne nekik a családtagok után takaritani, mosogatni, haza cipelni a boltból a kaját....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!