Hogy tudnám diplomatikusan megbeszélni ezt a párommal?
Miért nem tudsz a saját lakásodban főzni neki valami, és ott várni. Majd együtt átmentek az ő lakásába.
Szerintem ő egyszerűen nyomulásnak veszi a kulcskunyerálást,ha nem így lenne, adott volna szó nélkül. Lehet, hogy te komolyabban veszed ezt a kapcsolatot, mint most ő, vagy neki gyors a tempó. Elvégre hiába vagytok másfél éve "együtt", ha ebből az időből kb 10%-ot töltöttetek ténylegesen együtt. Majd ha hazaköltözik, és itt él, akkor szorosabbra vonjátok a gyeplőt, ha úgy akarjátok MINDKETTEN. Szerintem nem az a gond, hogy őt nem érdekli, és át sem gondolja a kérdést, mert biztos vagyok benne, hogy átgondolta: neki így jó. Ezt vagy elfogadod, vagy keresel mást.
Mindennek van valami oka! Próbálj az ő agyával gondolkodni. Miért ne akarná, h ne legyél az ő lakásában?
Az h megbeszél veled mindent... erre már egyszer én is ráfáztam! Hasonló esettel korábban. Kiderült később, h mellékesen volt valakije és ezért volt az, h javarészt inkább nálam voltunk.
Szóval jobban tennéd, ha kicsit körültekintőbb lennél és nem dőlnél be olyan szövegeknek, h párod nem akarja megcsináltatni a kt-t, meg nem ad neked kulcsot a lakásához.
Ha nem is nő van a dologban, de valami takargatnivalója biztos van mégis, ha ennyire hárítja, h az ő jelenléte nélkül ott legyél...
Szerintem esze van a párodnak. Annyi rossz meglepő dolog történik az életben, hogy csal óvatos, elővigyázatos.
Nem olyan régi kapcsolat a tietek még, főleg így nem, hogy 6 hetente taliztok 1-2 hétre és nem éltek együtt. Én nő létemre totál nem értem miért is kellene kulcsot kapjál még. Ti még nem tartotok ott, hogy otthonosan várd az ő lakásában, mert még nem laktok ott. Ha meg nem laktok ott, akkor nem is kell kulcs. Bocsi.
És ha így erőltetsz dolgokat, vagy ha nem is erőlteted, de gyötrődsz rajtuk, akkor tönkre is fogod tenni a kapcsitokat lehet előbb utóbb.
16:19-esnek abszolút igaza van! Szerintem nem kéne ennyire nyomulni, ha magától nem ajánlja fel a kulcsot neked. Vagy ez nem ennyire egyértelmű számodra?
És ha odaadja mégis, biztos jó érzés lesz, hogy fél év könyörgés után kaptad meg a kulcsot, mintsem magától adta volna? ... o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!