Más is van a 18-25-ös korosztályból, aki otthon lesz szilveszterkor egyedül vagy max a családdal?
"tudod a szingliség nem jelenti azt,hogy senkid sincs,hanem azt jelenti,hogy bárkit megkaphatsz.(jó tudom sovány vigasz én sem bírnám ki ha szakítani velem a párom)"
Hát te aztán értesz a vigasztaláshoz! Főleg a zárójeles részre értem...
Vagyunk páran, akik tanulunk a január eleji vizsgákra. :)
Én is így teszek. :)
22/L
Én rokonoknál leszek, az ugyanolyan mintha otthon lennék. Maximum majd unokatesómékkal leszek, ha mennek valahova, de az sem olyna nagy élvezet ám mert más korosztály és szinte senkit sem ismerek. Minden évben ez van, barátokkal nehéz összehozni valamit mert mindenki máshol lakik és az ottani barátaival van, nekem meg ahol lakom, nincsenek barátaim. Ez van, már nem búsulok rajta, inkább élvezem amit lehet és úgy ahogy van :) tedd te is ezt :)
17(majdnem 18, csak kicsit lógok ki a korhatárból)/L
mi a barátommal külön szilveszterezünk :D ő megy bulizni (én magánéleti és anyagi okok miatt nem tartok vele, és őt meg pofátlnságnak tartom lehúzni, mert alig van meg a pénze a bulira), én pedig a legjobb barátnőmmel tartok otthon egy kis chillezést, iszogatunk, filmezünk, semmi extra, olyan lesz, mint bármely más barátnőzős este. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!