Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is van a 18-25-ös korosztá...

Más is van a 18-25-ös korosztályból, aki otthon lesz szilveszterkor egyedül vagy max a családdal?

Figyelt kérdés
Most szakított velem a barátom. Így otthon leszek szilveszterkor...
2011. dec. 28. 17:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"tudod a szingliség nem jelenti azt,hogy senkid sincs,hanem azt jelenti,hogy bárkit megkaphatsz.(jó tudom sovány vigasz én sem bírnám ki ha szakítani velem a párom)"

Hát te aztán értesz a vigasztaláshoz! Főleg a zárójeles részre értem...

2011. dec. 28. 19:07
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem otthon leszünk, vagy az albiban kettesben a párommal, vagy esetleg hazamegyünk anyámékhoz.
2011. dec. 28. 19:09
 23/29 anonim ***** válasza:

Vagyunk páran, akik tanulunk a január eleji vizsgákra. :)

Én is így teszek. :)

22/L

2011. dec. 28. 19:43
 24/29 anonim ***** válasza:
Engem hívtak házibuliba, de nincs kedvem menni. Úgyhogy lehet hogy otthon leszek :) 19/L
2011. dec. 28. 19:44
 25/29 anonim ***** válasza:

Én rokonoknál leszek, az ugyanolyan mintha otthon lennék. Maximum majd unokatesómékkal leszek, ha mennek valahova, de az sem olyna nagy élvezet ám mert más korosztály és szinte senkit sem ismerek. Minden évben ez van, barátokkal nehéz összehozni valamit mert mindenki máshol lakik és az ottani barátaival van, nekem meg ahol lakom, nincsenek barátaim. Ez van, már nem búsulok rajta, inkább élvezem amit lehet és úgy ahogy van :) tedd te is ezt :)

17(majdnem 18, csak kicsit lógok ki a korhatárból)/L

2011. dec. 28. 20:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Szintén a január eleji vizsgára tanulok, áttanulom a napot, úgyis állítólag olyan lesz az évem,mint az első napom. Így neked valami felvidító jellegű társasági eseményt javasolnék. Akár buli,vagy barátnők. 21/L
2011. dec. 28. 21:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Anyukámmal leszünk itthon, remélem, kettesben. :) Retrobulit akarunk csinálni Modern Talking DVD-vel, Hungária CD-vel és hasonlók. Maximum az ő barátnője jön még át, de szerintem atomszilveszterem lesz abból kiindulva, hogy életem egyik legjobb bulijában is velük voltam. :D
2011. dec. 29. 00:02
 28/29 anonim ***** válasza:

mi a barátommal külön szilveszterezünk :D ő megy bulizni (én magánéleti és anyagi okok miatt nem tartok vele, és őt meg pofátlnságnak tartom lehúzni, mert alig van meg a pénze a bulira), én pedig a legjobb barátnőmmel tartok otthon egy kis chillezést, iszogatunk, filmezünk, semmi extra, olyan lesz, mint bármely más barátnőzős este. :)

18L

2011. dec. 29. 00:15
 29/29 anonim ***** válasza:
78%
Itthon leszek, velem is ma szakítottak.... együtt érzek. de! ennél már csak jobb lehet a jövő év, szal boldog új évet!!!:)
2011. dec. 30. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!