Más is van a 18-25-ös korosztályból, aki otthon lesz szilveszterkor egyedül vagy max a családdal?
Nem kötelező bulizni. De ha szeretnél, minden jogod megvan rá. Nem meghalt, csak szakított.
Menj el a haverjiddal, lesz időd végighallgatni mindenkit, fogalakozni velük is. Talán becsúszik egy kis flört, vagy több is ami feldteti a dolgot.
De ha otthon vagy, az sem tragédia, a Szilvesztert is lehet csendesen, filmezős-pizzázósan ünnepelni.
Biztosan. Én mondjuk körbetelefonáltam a haverjaimat, hogy hol akarnak szilveszterezni (csupa 25 környékiek), azt voltak képesek mondani hogy otthon. Minden évben ezt csinálják, a vége az, hogy nálam gyülekezünk össze.
Én végülis otthon leszek. :)
Én itthon leszek, de nem önszántamból, hanem mert az összes barátom is otthon lesz. Én szerettem volna bulizni, de senki nem hajlandó velem eljönni:(
18L
Hát nekünk egyre inkább úgy néz ki, h az lesz, mert csak a rinya van, h hová menjünk.
Egyébként nem javaslom, h otthon maradj, egy kapcsolat végén nem a legjobb otthon ülni, ki kell mozdulni.
úgy néz ki, hogy én is itthon szilveszterezem..vizsgaidőszak van, január elején szóbelizek,úgyhogy áttanulom magam az új évbe:D
20/L
Szia!
Én is itthon leszek szilveszterkor, szerintem bebújok a szobámba a macskám és egy jó könyv társaságában az ágyba és lustálkodom, vagy pedig filmet nézek.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!