Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogom megszokni?

Hogyan fogom megszokni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Törzsgyökeres Budapesti, azon belül belvárosi vagyok,megszoktam a nyüzsit,de itt van a párom aki Nyírségi,most fog diplomázni és Nyíregyen lesz biztos jól fizető állása.Megkért,hogy költözzek le vele,mer én járhatnék oda fősulira.Nagyon de nagyon félek,új emberek,új város..És sajnos igenis vannak előítéleteim a vidéki emberekkel szembe,de majd valahogy belerázódok.Szerintetek másabb lesz? Mire számítsak? Ott is van "élet"? Help! Előre is köszönöm :) 18/L
2011. dec. 28. 13:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló,talán igazad lehet,köszönöm :)
2011. dec. 28. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia, én (és a férjem is) nyíregyházi vagyok, de Budapesten élünk. Ha nem lenne ennyivel több a fizunk Bp-en, simán hazaköltöznénk, de egyelőre maradunk.

Nyilván nincs dunapart és a városkép is más, de ott a fősuli, több is,oda ugyanolyan emberek fognak járni, mint te, vannak szórakozóhelyek, plazak, éjszakai élet és igen vannak verekedések is, más bőrszínűek is, mint bárhol máshol, de a legtöbb probléma hozzáállás kérdése. Ha elgondolkodtál a költözésen, az már fél siker, és ha nem jön be, visszacuccolsz, de legalább elmondhatod magadról h megpróbáltad és az sem utolsó dolog, h azzal élsz, akit szeretsz és nem hétvégente találkoztok 3óra vonatozás után. Lesz előnye ennek is, aztán majd eldöntheted ennek ismeretében is, hogy hogyan tovább. Sok sikert!

2011. dec. 28. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogyhogy ott is van élet? Te ezt tényleg komolyan kérdezed? 200 000-es lakosságú városról beszélsz... Ja, hogy Te egy orrát fennhordó pesti ember vagy? Kár érte, hiszen nincs ami miatt lenézz másokat. Még semmit sem tettél le az asztalra, nyamvadt érettségid van... Jesszus... Abba belegondoltál, hogy párodnak ez hogy esik? Nem, mi? Hiszen Téged kizárólag csak saját magad érdekled. Na mindegy.
2011. dec. 28. 16:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,annyira tudod te ezt,hogy ki vagyok és mit tettem le az asztalra ...Sajnos nem talált. De a próbálkozásodat díjazom. :)
2011. dec. 28. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Budapesti vagyok. Éveken át jártam hosszú szakmai kiküldetésekre a Beregbe: olyankor Nyíregyházán vagy Vásárosnaményban laktam. Nagyon szeretem azt a tájat és az ottani embert. Szorgalmas, kedves, kemény nép..pont a nekem való természetű. Semmiben nem marad el senkitől: tájékozott és képzett, otthonosan mozog akár a gyümölcstermesztésben, akár az elektronikában. Ma rettenetes nehézségek közepette él - de tartja magát, helytáll. Nyíregyháza szép, kellemes nagyváros: bármikor oda költöznék, ha kellene. Mindent megtalálsz benne, ami kultúrembernek kell: színházat, szórakozóhelyeket, gyönyörű parkokat és strandfürdőket..könyvtárakat, üzlethálózatot - bármit, amire szükséged lehet.

Ráadásul: szerethető és szeretni való is - akárcsak Vásárosnamény,- természetesen kisebb méretekben.

Ha hajlandó vagy felhagyni az üres nyavalygással, úgy megtalálhatod a helyed benne, hogy hallani sem akarsz többé Pestről!:-) Menj oda nyitott szemmel/szívvel - és érezd jól magad.

2011. dec. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!