Meddig nem lehet "használni" a pénisz körül metélés után? Meddig fog fájni? és mikor fogom megszokni hogy nincs mi megvédje?
Nekem elég durva volt a műtét, de igazán durva csak évekkel később lett :(
20 évvel a műtét után (!) egy varrat kiesett és a helyén, a lyukban meg mindig gyűlik a cucc, amit időről időre ki kell piszkálnom onnan, mert büdös. (Első tévhit: a körülmetélés higiénikus)
A makkom foltos, kiszáradt, olyan cserepes, mint a száj a hideg szélben, hámlik, egyszóval gusztustalan.
(Második tévhit: a körülmetélés esztétikus)
A makkra kis bőrcafatok vannak föltapadva, amik feszítenek, így a szex kb élvezhetetlen. Legalábbis drog nélkül nem megy (Harmadik tévhit: a szex isteni lesz tőle).
Nem értem, hogy ilyen barbarizmusra minek kell rábeszélni az embereket, nekem már nehezen magyarázza meg bárki is, hogy ez milyen hasznos és jó. A problémák, amik előjönnek, nehezen vagy sehogy nem orvosolhatóak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!