Milyen kütyüitek vannak otthon? Fontos nektek, hogy a legújjabb dolgokat beszerezzétek?
Figyelt kérdés
A családban mindenkinek van okostelefonja, laptopja, táblagépe stb? Mik azok amiket valóban használtok, és mióta van meg?2011. dec. 27. 17:15
21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! 6 laptopotok van? látom egy évben többet is vesztek?
2011. dec. 27. 23:33
22/24 anonim válasza:
Nekünk van egy régebbi asztali gépünk, ezt csak én használom. 2 laptop, egyik a szüleimé, a másik az enyém. Ha barátomnál alszok, plána több napig, akkor szoktam magammal vinni, meg majd jól fog jönni főiskolán is, de itthon nem használom, csak az asztalit. Legalább a laptopot kímélem. Van egy Galaxy Tab-em, szeretem mert bárhol elfér, akár mikor magammal vihetem, pl. suliba is szoktam vinni mert szünetben egyszerűbb netezni róla mint mobilról, de imádom az e-book olvasó funkcióját is. Anyum tanfolyamra járt hónapokig, olyankor ő vitte a vonatra magával, hogy könyvet tudjon olvasni. Mobilunk is van, anyuéknak egyszerűbb, mert nem szeretik az érintőképernyőt, nekem okostelefon (Samsung, Bada op. rendszerrel). Igazából mi elég kütyümániások vagyunk apummal, szóval tv, házimozi, mindenből a legújabbat szoktuk venni (bár nem évente, az előző tv-nk 10 évig volt meg, most vettünk helyette ősszel egy Samsung Smart TV-t, meg 3D szemüvegeket, házimozit tavaszra tervezzük újítani, mert már rég nem garanciás és az egyik hangfallal meg a DVD lejátszóval vannak már gondok). Anyum nem kütyümániás, de neki is meg szoktunk venni sokmindent a konyhába, mert az az ő fő területe. Nagy hűtő, robotgép, kenyérsütő, stb. Mindig tudjuk, hogy mit kap szülinapra. Ezek közül amiket felsoroltam mindent használunk, azért is vettük meg őket, mert tudtuk, hogy szükség lesz rájuk. Amire nincs szükségünk (pl. PlayStation, XBox) és tudjuk, hogy csak porosodnának valahol, azokat hiába újak meg tök jók nem vesszük meg. 17/L
23/24 anonim válasza:
Igen, 6 laptop van, az 5 évesek azért vannak egyszerre, mert mikor kijöttünk külföldre 1 kellett mamámnak, hogy tartsuk a kapcsolatot, egy meg itt kintre, és utána én kaptam, 2 tesómé elromlott, ezért újakat kellett venni, aztán szüleim is akartak külön egyet, és így jött össze 6.
24/24 anonim válasza:
van telefonunk, és egy asztali valamint 2 laptop, de ezek közül 2 apukám munkaeszköze, mert jegyzőkönyveket kell írnia. az asztali pcnk, az olyan 10 éves szerintem :D apu laptopja még nincs 1 éves sem, nem rég vette, az én laptopom egy kb 7éves acer gép :D
okostelefonja senkinek sincsen :D fényképező van mondjuk, hp 5,2 mpx-es kb(ha jól tudom), de más nagyon nincsen :D nyomtató van még, az egy kicsit komolyabb, fotónyomtató, szintén hp :D de az is apué tulajdonképpen. van pendrive még, egy 500mb-s és egy 4gb-s :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!