Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kütyüitek vannak...

Milyen kütyüitek vannak otthon? Fontos nektek, hogy a legújjabb dolgokat beszerezzétek?

Figyelt kérdés
A családban mindenkinek van okostelefonja, laptopja, táblagépe stb? Mik azok amiket valóban használtok, és mióta van meg?
2011. dec. 27. 17:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok. Nem tudom ez miért számít:D
2011. dec. 27. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert akkor gondolom ilyen korú a társaságod is. Majd felnőnek, hagyd rájuk :)
2011. dec. 27. 18:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem, általában nálam idősebbekkel mozgok, szóval ezért nem tüntettem fel a koromat első ízben. Viszont igazad van, általában a 25 év alatti ismerőseim jegyzik meg, hogy mim van mim nincs...
2011. dec. 27. 18:46
 14/24 anonim ***** válasza:

Vannak számítógépeink (apukám mániája, szereli őket, stb. hagyjuk :D), de nem húdahajde újak, bár nem rosszak.

Apukámnak iPhone-ja van, de kerülőúton szerezte, hosszú ez is, de jóval ár alatt, az a lényeg. Nekem egy 2 éves Nokiám van, ami bár jó telefon (WiFizni lehet vele, kicsit butított FB bejön rajta), szintén nem a legjobb csúcsmodel, de nem is szeretnék újat, nagyon hozzámnőtt, a memóriája bővíthető, sok zene ráfér, szóval nekem ez az MP3 lejátszóm is egyben. :)

Most karácsonyra apukám akart nekem venni egy iPad-et, még jó, hogy beszélt velem erről, ugyanis nem kértem, teljesen feleslegesnek érzem, bár csomóan lehülyéztek emiatt, dehát ha egyszer így van... Hülyeség lett volna rá kiszíórni a pénzt, inkább kértem könyvespolcot. :D

Ja, és van egy elég jó fényképezőgépem, de azt is még érettségire kaptam 2 éve, hobbiszinten fotózom, jól jött, szeretem. :) Más nincs. Na jó, mondjuk ha további kütyüket nézünk, konyhai gépekben nagyhatalom vagyunk a környéken szerintem. :DD

22/L

2011. dec. 27. 19:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom a nagy kütyüs. Majdnem minden hónapban vesz valami alkatrészt a gépéhez. Emellett vett egy kis netbookot egy éve, de már nem használja, mert azóta vett egy 3d telefont, ami jobb. Telefonokban mondjuk durva, a mostanit 2011 augusztusban vette, az előzőt 2010 novemberben, az azelőttit 2010 júniusban. Én az ő telefonjait öröklöm meg, mert nekem bőven elég az egyéves technológia is :D Emellett van egy laptopom, azt otthon használom, utazáshoz meg a netbookját viszem magammal, mert az könnyebb. Más kütyüm nincs is nagyon, illetve olyanok, hogy hangológép, háztartási gépek, de gondolom, ez nem számít. A páromnak van még egy videokamerája, de nem használja azt sem, mert a telefonnal tud 3d-s képeket és videókat csinálni, ami nyilván sokkal jobb. Meg néhány apróság, őszintén én nem tartom fejben, nem különösebben izat, csak néha mondom, hogy jó lenne, ha amit már nem használ, eladná, mert iszonyat pénz megy el ezekre...
2011. dec. 27. 20:09
 16/24 anonim ***** válasza:
2 mobil van nálunk, anyámnak egy Sony E. k660i, nekem egy Samsung SGH ZV40. Illetve nekem van még 2 PC-m, és ennyi. :D
2011. dec. 27. 20:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a lényeget kihagytam. Magasról teszek a mai divatra, okostelefon pl. akkor sem kellene ha ingyen hozzám vágnák :D
2011. dec. 27. 20:11
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem egy másfél éves már réginek mondható okostelefonom van,páromé 1 éves,de ezeket azért vettük,mert az előzők mindkettőneknek már 4-5 éve megvolt,és ment tönkre.

A számitógépem 8 éves,pár alkatrész lett csak cserélve,de még működik jól,nem is veszek másikat amig meg nem hal.Laptopot hülyeségnek találom,mert a céges laptopot vihetem ahova akarom (nem szoktam).

azt a napi 1 órát amit utazással töltök,kibirom szgép nélkül.

Más nincs is igazán,fényképező van a telókban 5 megapixel,tökéletes.

Netbook,táblagép,minek?

Egy jó mosógépnek örülnék (15 éves ami van)

24/N

2011. dec. 27. 20:31
 19/24 anonim ***** válasza:

23 éve számítógépezek, otthon 5 éve van.

Van mobiltelefonunk, a legegyszerűbb.

Van rádiónk, lemezjátszónk, videónk, szalagos magnónk,

mp3 lejátszónk,

nekem semmiből nem kell a legújabb kütyü

csak azt szeretem, amit megszoktam.

2011. dec. 27. 20:59
 20/24 anonim ***** válasza:

6 laptop (5,5,4,2,1,1 éve vannak meg.)

Szülőknek régi telefon, tesóimnak nem tudom, én 1 éve kaptam a galaxym, mert a régim kinyúlt 5 év után. 1 táblagép van, amit csak tesóm használ. Szóval mi amit megveszünk azt használjuk is és csak akkor veszünk újat, ha az egyik "meghal", viszont akkor megnézzük, hogy melyik tetszik nekünk és az alapján választjuk.

2011. dec. 27. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!