Milyen kütyüitek vannak otthon? Fontos nektek, hogy a legújjabb dolgokat beszerezzétek?
Vannak számítógépeink (apukám mániája, szereli őket, stb. hagyjuk :D), de nem húdahajde újak, bár nem rosszak.
Apukámnak iPhone-ja van, de kerülőúton szerezte, hosszú ez is, de jóval ár alatt, az a lényeg. Nekem egy 2 éves Nokiám van, ami bár jó telefon (WiFizni lehet vele, kicsit butított FB bejön rajta), szintén nem a legjobb csúcsmodel, de nem is szeretnék újat, nagyon hozzámnőtt, a memóriája bővíthető, sok zene ráfér, szóval nekem ez az MP3 lejátszóm is egyben. :)
Most karácsonyra apukám akart nekem venni egy iPad-et, még jó, hogy beszélt velem erről, ugyanis nem kértem, teljesen feleslegesnek érzem, bár csomóan lehülyéztek emiatt, dehát ha egyszer így van... Hülyeség lett volna rá kiszíórni a pénzt, inkább kértem könyvespolcot. :D
Ja, és van egy elég jó fényképezőgépem, de azt is még érettségire kaptam 2 éve, hobbiszinten fotózom, jól jött, szeretem. :) Más nincs. Na jó, mondjuk ha további kütyüket nézünk, konyhai gépekben nagyhatalom vagyunk a környéken szerintem. :DD
22/L
Nekem egy másfél éves már réginek mondható okostelefonom van,páromé 1 éves,de ezeket azért vettük,mert az előzők mindkettőneknek már 4-5 éve megvolt,és ment tönkre.
A számitógépem 8 éves,pár alkatrész lett csak cserélve,de még működik jól,nem is veszek másikat amig meg nem hal.Laptopot hülyeségnek találom,mert a céges laptopot vihetem ahova akarom (nem szoktam).
azt a napi 1 órát amit utazással töltök,kibirom szgép nélkül.
Más nincs is igazán,fényképező van a telókban 5 megapixel,tökéletes.
Netbook,táblagép,minek?
Egy jó mosógépnek örülnék (15 éves ami van)
24/N
23 éve számítógépezek, otthon 5 éve van.
Van mobiltelefonunk, a legegyszerűbb.
Van rádiónk, lemezjátszónk, videónk, szalagos magnónk,
mp3 lejátszónk,
nekem semmiből nem kell a legújabb kütyü
csak azt szeretem, amit megszoktam.
6 laptop (5,5,4,2,1,1 éve vannak meg.)
Szülőknek régi telefon, tesóimnak nem tudom, én 1 éve kaptam a galaxym, mert a régim kinyúlt 5 év után. 1 táblagép van, amit csak tesóm használ. Szóval mi amit megveszünk azt használjuk is és csak akkor veszünk újat, ha az egyik "meghal", viszont akkor megnézzük, hogy melyik tetszik nekünk és az alapján választjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!