Elviselhetetlen parazita takarítónő és a férje?! (SOS lent)
Hát először is sziasztok!
Elég problémás kérdéssel fordulok hozzátok,mivel úgy gondolom,hogy egyedül megoldani nem tudom.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Tavaly elkezdett nálunk dolgozni egy takarítónő,azóta állandóan jár ide,horror pénzeket kér a takarításért. (Mikor leküldi anya valamiért a boltba akkor neki is kell venni a cigit,múltkor anya megkérdezése nélkül vett a gyerekeinek a boltban valamit.)
Ez még nem is annyira gáz. De takarítani nem tud. A másik meg az,hogy azóta ideszokott a férje is,mivel kirúgták a munkahelyéről ,ezért nálunk ő a mindenes ...
Folyamatosan kell venni neki a sört,anyával bunkón beszél és ami a legjobb ANYA EZT ELTŰRI.
Már sokszor mondtam anyának,hogy ne hagyja ,hogy így beszéljenek vele,mindíg mondja,hogy rendben,mostmár nem fogja hagyni,aztán megint ugyanaz van...
Mikor ittvannak felváltva mennek állandóan WC-re,nyitvahagyják az ajtót,nem csukják le a WC-t.
Egyszerűen undorító.
Sokszor felhozza a takarítónő a 2 kisiskolás gyerekét(De kérdem én..egy munkahelyre ki viszi a gyerekét???)
Mikor ideér a takarítónő,kb. 2órát ül ,cigizik ,kávézik(azt is beleszámolja a munkaidejébe,szóval ki kell neki fizetni)a férje teljesen otthonosan mozog itt,nyitogatja a hűtőt stb.
Elviselhetetlenek..
Sajnálom ha összevissza lett az egész,de gyorsan írtam,és ideges is vagyok emiatt..
Mielőtt elkezdenétek piszkálni,állandóan segítek anyának,mosogatok,segítek főzni..
Remélem tudtok tanácsokat adni,mert amint látjátok anya nem igazán tudja kirakni őket innen,csak nem szeretné bevallani...
Ennyiért mindenki más megbecsülné a munkahelyet. Anyukád nagyon rendesnek tűnik, 100 másik rendes munkát végző nő állna a helyére.
Az én anyám 400 Ft-os órabér körül van, van hogy 12 órában, semmibe veszik, és mégis csinálja, mert ki kell fizetni a kölcsönöket meg és a többi. Egy csomó ilyen ember van országban, akik szívesen elvállalnának ilyen munkát.
Mond meg szerintem édesanyádnak, hogy ilyen embereken nem érdemes segíteni. Most nem azt mondom, hogy szolgaként kell kezelni őket, de mégiscsak ő az alkalmazott, ne hozza már fel a gyerekét, meg a férjét. Ne nyitogassa a hűtőt, ha csak nem vásárolt. És amint végzett menjen haza Ő is!
Én diák vagyok, dolgoztam egy nőnél takarítóként egy darabig, oda hetente kellett mennem és egy 5000-est kaptam. Viszont a nő úgy bánt velem, mint valami hülye gyerekkel és még a bugyijait is velem akarta kiválogattatni a végén. Úgyhogy ennél a pontnál otthagytam.
Mondd meg Anyukádnak, hogy küldje el Őket, vagy Te hagyod ott Őt, mert olyan negatív hatással vannak Rád, hogy ezt már nem bírod!
Nem érzed otthonodnak az otthonodat, mert vadidegen személyeket kell kerülgetned napról napra és ezért még fizet is nekik!
Mondd meg, hogy ha nincs ideje, akkor bízza rád azt, hogy keresel takarítónőt, aki Neked is szimpatikus és akiben Te is megbízol és nem nő a fejetekre. Odahívod, amikor Anyukád is otthon van és ketten eldöntitek, hogy a ki legyen.
Nekem is volt segítségem, akinek a közelségét egy idő után nagyon nehezen bírtam elviselni, már majdnem Ő mondta meg nekem, hogy mit hogyan akar csinálni, mert szerinte az úgy jobb!
Na ekkor telt be a pohár és küldtem el a búsba!
Anyukád felelős azért, hogy milyen emberekkel hagy magadra és jó lenne, ha tudná, hogy nem vagy hülye és sok mindent látsz, amit Ő esetleg nem!
Csak ügyesen! Állj a sarkadra!
#35 Szerintem rossz emberismerő vagy,sőt ilyenből nem lehet megállapítani,hogy hogy vezeti valaki a cégeit. Egyszerűen nincs ideje elküldözgetni őket. Nincs jogod hozzá,hogy bárkit is kritizálj.
Köszönöm a jó tanácsokat,beszélni fogok most anyával,hátha tudok hatni rá.
kb 10 perc lenne elküldeni ugye ezt te is tudod
egyszerűen határozatlan vagy valamiért sajnálja azt a nőt
vagy "tartozik neki"-nem feltétlen pénzzel..
(írtad h régről ismeri)
sajnos 17 évesen annyira sokfelé nem mehetsz
szóval ez a fenyegetőzés azzal h elmész otthonról(amit egyik válaszoló írt) ez elég necces
tényleg legyél amúgy határozott
mondd anyukádnak h ez már vérlázító
és kérd egy felnőtt segítségét is a meggyőzésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!