Buktatok már le az ide kitett kérdéseitekkel?
Bármelyik rokonotokról írtatok és az felismerte magát a szövegben. Vagy valamiért el kellett rohannod a géptől és addig valaki belenézett a kiírt kérdéseidbe?
Mi lett a vége? Főleg, ha negatív viselkedésű és gondolkodású az illető és pont azt írtátok ki?
Én a párommal jártam így, hogy nem vettem észre, hogy mögöttem áll és eléggé pipa lett.
Nem írok ki kérdést. Kétlem, hogy egyáltalán meg lehet érteni a komplett családi/párkapcsolati helyzetet egy leírásból. Azt hiszem, én jobban meg tudom oldani, mert jobban át is látom a dolgot. Szerencsére a párommal meg tudjuk beszélni a dolgainkat, mi ismerjük magunkat.
Nem egy kérdésnél látom, hogy a kérdezőnek a sok mellélövés után oldalakon keresztül kell még magyaráznia a sztorit, mert ugye az olvasott könyvet is annyiféleképpen látjuk, ahányan olvastuk. Az író fejében meg ki tudja, mi volt. :)
Egyetlen kérdést írtam ki, ezzel vállalom is a lebukást: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__25.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!