Mit tennétek? - ha a párotok ( nem férj, de közös gyerek van), a volt feleségének nagyobb összegeket ( százezrek) adna, miközben a mostani építkezés még nincs kész, de annak a másiknak kell, mert öngyilkos lesz, baja lesz, bajba került stb.
Figyelt kérdés
mindig tudtam, hoyg az a nő szinte beteg, párom sem tagadta, de hogy ennyire fajul, azt egyikünk sem gondolta. Elmodta mi van, és én meg felhoztam, hoyg nekünk is kell a pénz, mire megkaptam, hoyg akkor ő majd még többet keres. Én most nem tudok keresni, 11 hós a kicsi. jobb ha hallgatok igaz?2009. máj. 20. 09:37
11/13 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ne akarjon többet keresni amiatt a nő miatt, mert neked egy 11 hónapos gyerek és az építkezés mellett nem egy fáradt, nyűgös pénzgyártóra, hanem egy életerős férfire, a gyereknek meg vidám, nyugodt apára van szüksége.
12/13 anonim válasza:
LÁnyok , asszonyok , akkor most nézzük máshonnan a kérdést . Ti mit tennétek , ha a pasi helyében lennétek ? Nálunk is volt hasonló szitu , de én akkor még annyira szerelmes voltam az uramba , hogy meg se fordult a fejemben hogy nem jól cselekszik . Különben a fiaival a mai napig ez van , ha nekünk van pénzünk ( ami igen ritka ) akkor jönnek "kölcsön"kérni , most mondjam azt az apjuknak , hogy ne adj nekik mert nálunk is itt vannak a pici gyerekek? Ha abba a helyzetben lennénk mi is adnánk !
13/13 A kérdező kommentje:
most jutottasm géphez
köszönöm mindegyik választ
senkit nem pontoztam le, azt valaki unalomból teszi, hogy lepontozza a normáűlisakat is, így ő biztosan előrébb jut.
és a kérdésem kapcsán:: van nekik is közös gyerekük egy lány, aki azonban velünk él nem az anyjával, mert az tényleg beteg, de 400 000 ft nem kis pénz. én sem tűrtem szó nélkül, tettem egy megjegyzést, kb 5 mondat erejéigf és azt volt a válasz, hogy látom neked nem leeht seemit mondani.
ezért keseredtem neki és írtam ide. , de eleht kellett volna innom egy liter pálinkát.
.... ma épp hozott egy finom fehér bort és felvágta a pörköltenek való húst.
amúgy normális, de pénz az pénz, nem?
2009. máj. 23. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!