Mit csináljak, ha találtam egy levelet?
Asszonyok, nők, terheket viselők. Segítsetek. Párommal 2 éve vagyunk együtt. Most találtam egy levelet, amit még a kapcsolatunk elején írt egy lánynak. "Kellesz nekem.....nagyon nagyon..." stb.
De akkor már együtt voltunk. párom 39 éves, én 25. Én azt hittem fontos vagyok neki akkor. Állította, hogy szerelmes belém, akkor miért kellett neki más? Nem hiszem, hogy találkozott azzal a lánnyal, de akkor miért? Csábítás, vagy mi?
Azóta született egy édes kislányunk.
A párom dolgozik, minden pénzt haza ad, hazugságon nem kaptam még, de voltak titkai előttem, amiket már megbeszéltünk.
Azt mondta, annak idején keresi azt a nőt, akit boldog lehet. Voltak nők akikkel msn-en beszélgetett talákozás céljából, de már nincsenek.
Nem szeretném ha ez rányomná a bélyegét a kapcsolatra.
Hallgassak róla, vagy kérdezzek rá?
Bölcs lenne hallgatni. Ugye?
De zavar. Most akkor én kellettem neki, vagy az a nő?
És velem maradt, mert engem kapott meg előbb?
Vagy mi?
Nem tudom mi lenne a helyes.
Ha rákérdezek, akkor azt fogja mondani, hogy az akkor volt. Most most van.
Nagyon érzelfős vagyok amúgy is. Ezek szerint végig hazudott nekem????
A második vagyok.
Még mindig nem értem min vagy úgy kiakadva. 2 hete ismertétek egymást mikor ilyet írt annak a csajnak. Vagy azt hitted, hogy csak veled csalta meg a feleségét? hát ezek szerint nem. De nálad maradt, mert úgy érezte veled illik össze leginkább, és most sem érzed hogy gond lenne köztetek. Kérdezz rá, és meg fog nyugtatni.
Attól hogy egy pasi lefekszik egy új nővel még nem jelenti hogy feltétel nélkül azt választja. Ehhez idő kell. Lehet hogy akkor még úgy érezte nem tud dönteni és valószínű nem is csak ketten voltatok abban az időben.
30/N
Köszönöm, igazatok van.
Annak idején amúgy is volt elég bajunk:-)
Én se tudtam mi lesz.... sőt, sejtettem hogy visszamegy a feleségéhez, ami 4 hónapra a megismerkedésünk után meg is történt. 2 napig bírták együtt.
Azóta a páromnak csak én létezek, meg a gyerekei.
Nehéz volt..... de így 2 év után kár rágódni ezen.
Ha meg akart volna csalni 1000 lehetősége lett volna rá.
Amúgy 300 nővel ismerkedett annak idején.
10 nő volt a favorit, és a nyerő:-)
Ezt ő mondta.
Jól van....megnyugtattatok.
Lesz ami lesz, a gyerek első.
Ha még van valakinek véleménye szívesen fogadom.
Szerintem hagyd a fenébe. Gondolod, hogy csak egy vas volt a tűzben akkor (te)? Mert nem hiszem... Nem érdemes forszírozni a dolgot, mert nem mondaná el az igazat, vagy maximum annyit amennyire magadtól rájöttél.
viszont akármenyniyre is jónak állítod be a férfit, annak aki egy házasságból (mindig azt mondják, hogy már évek óta megromlott), simán beújít magának egy 14 évvel fiatalabb csajszit attól minden kitelik. Nem csodálkoznék a helyedben, ha néhány év múlva lecserélne egy fiatalabbra :) Neki ez nem fog lelki terhet jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!