Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha találtam...

Mit csináljak, ha találtam egy levelet?

Figyelt kérdés

Asszonyok, nők, terheket viselők. Segítsetek. Párommal 2 éve vagyunk együtt. Most találtam egy levelet, amit még a kapcsolatunk elején írt egy lánynak. "Kellesz nekem.....nagyon nagyon..." stb.

De akkor már együtt voltunk. párom 39 éves, én 25. Én azt hittem fontos vagyok neki akkor. Állította, hogy szerelmes belém, akkor miért kellett neki más? Nem hiszem, hogy találkozott azzal a lánnyal, de akkor miért? Csábítás, vagy mi?

Azóta született egy édes kislányunk.

A párom dolgozik, minden pénzt haza ad, hazugságon nem kaptam még, de voltak titkai előttem, amiket már megbeszéltünk.

Azt mondta, annak idején keresi azt a nőt, akit boldog lehet. Voltak nők akikkel msn-en beszélgetett talákozás céljából, de már nincsenek.

Nem szeretném ha ez rányomná a bélyegét a kapcsolatra.

Hallgassak róla, vagy kérdezzek rá?

Bölcs lenne hallgatni. Ugye?

De zavar. Most akkor én kellettem neki, vagy az a nő?

És velem maradt, mert engem kapott meg előbb?

Vagy mi?

Nem tudom mi lenne a helyes.

Ha rákérdezek, akkor azt fogja mondani, hogy az akkor volt. Most most van.

Nagyon érzelfős vagyok amúgy is. Ezek szerint végig hazudott nekem????

2009. máj. 20. 07:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben azért kérdeznék rá, hogy ez egy életen keresztül ne nyomasszon. Úgyis elmondja az igazat, ha tényleg olyan ember, amilyennek leírtad. Egyébként keltezve volt a levél, hogy tudod, ti már akkor együtt voltatok, amikor írta? Akkor még nem nagyon az elején járt a kapcsolatotok? Talán akkor még nem volt biztos magában. Nem hiszem, hogy végig hazudott volna, de ezért kell rákérdezni, hogy ne legyen egy életen át benned ez a kétely.
2009. máj. 20. 07:24
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nyugodtan kérdezz rá. Ha a kapcsolat elején volt, akkor lehet hogy még nem zárta le, és később tette ezt meg. ha 1-2 hónap átfedés van, az még nem akkora nagy baj. De ha nem kérdezed meg, úgyis folyton piszkálni fog a gondololat.

Nézd, az elején nem tudhatta, ki kell neki, hiszen valószínűleg egyikőtöket se ismerte, és miután megismert téged (és lehet hogy az a másik nőt is) akkor döntött. Ebben semmi rossz nincs.

De azt is megkérdezheted viccesen, és miért téged választott. Hátha udvarol egy kicsit :)

30/N

2009. máj. 20. 07:29
 3/17 A kérdező kommentje:

Amúgy is bonyolult a kapcsolatunk. Feleség, 3 gyerek...

Igen, a levél keltezve volt. Nagyon az elején volt. Két hete lehettünk együtt. De akkor már volt köztünk szexuális kapcsolat. És rá két hétre összeköltöztünk...

Ez remek... bizonytalanság a köbön.

Már szinte gyerekesen viselkedek... komolyan mondom nem értem a pasikat.

Pasik is írhatnak nyugodtan, hadd tudjam meg mi van a fejükben ilyenkor.

Bíztam benne!!!!!

2009. máj. 20. 07:29
 4/17 A kérdező kommentje:

Folyton udvarol. Minden nap kapok valami szépet. A tegnap este is olyan szép volt.:-)

Lehet túl reagálom.

Dehát ilyen vagyok.

Amúgy tűzről pattant is......

leszedem a fejét:-)

Azt mondja mindig, hogy imád velem veszekedni, mert

velem még veszekedni is jó:-)

2009. máj. 20. 07:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen beszéld meg vele, mert ha nem kapsz választ a kérdéseidre, folyamatosan nyomasztani fog a dolog, és az senkinek nem lesz jó.
2009. máj. 20. 07:35
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Mit értesz az alatt, hogy feleség? Ennyi ideje együtt vagytok és még mindig nős? Te miattad hagyta ott a családját? Ha így volt, ne csodálkozz, ha bármit megtesz. Ha már egyszer egy feleséget 3 gyerekkel otthagyott, már egy élettárs egy gyerekkel nem akadály.
2009. máj. 20. 07:43
 7/17 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: ez már 8 éve megromlott. A válás nem miattam történik, amúgy folyamatban van. Én visszaküldtem a családjához, a lelkiismeretem miatt. A felesége hívott fel, hogy a férje engem szeret, nem tud mit tenni. Azóta a feleségének is van új párja.

Ezen a szemrehányásokon már túl vagyunk.

Ha engem el akar hagyni, mehet. Ha neki más kell...

2009. máj. 20. 07:48
 8/17 A kérdező kommentje:

Ja...még valami.

Lehet, hogy a feleségének hazudott, meg megcsalta, meg egyebek. De amíg nekem nem hazudik, dolgozik, és minden szabadidejét velünk tölzi, addig nem török pálcát a feje fölött.

Vannak jó tulajdonságai. És persze rosszak is, mint mindenki másnak.

Szinte éjszaka építette a házunkat. Rengeteget segít nekem és a családomnak is.

Nem érdekel, hogy a házasságában mit rontott ő el, vagy mi miatt ment tönkre.

Nálam 1 dobása lesz....

2009. máj. 20. 07:52
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Csak aki már csalt az életben, abban mégsem lehet annyira megbízni, mint akinek nincs ilyen múltja...na mindegy, az a lényeg, hogy kérdezz rá. Szerintem erre illene neki normális választ adni, ne hagyd, hogy elodázza a válaszadást.
2009. máj. 20. 07:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nincs miért aggódnod.Az elején bizonytalankodott, na és...Két hét alatt nem biztos, hogy el tudta dönteni, hogy te, vagy nem te, hiszen alig ismert.A szex meg ugye, hozzá tartozik a megismeréshez.

azóta minden rendben van, boldog vagy vele.Akkor mi a fészkes a probléma?

2009. máj. 20. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!