Ez most bunkó volt? De nem tehetek róla.
szóval tegnap is kaptunk karácsonyi ajándékot,meg ma is
a tesómék kaptak egy csomó cuccot megint,én meg kaptam egy hannah montana-s parfümöt...mondom hurrá,legalább ha már ovodásoknak való,legalább jó illata legyen....hát....nem volt...amikor beleszagoltam,még rendesen megszédültem....ráadásul ilyen férfi dezodor szaga van
már nem azért,de ilyet tuti nem fújok magamra
ezért inkább megmondtam a nővéremnek,hogy neki adom,erre elkezdtek ott izélni,hogy jajj milyen hülye vagyok hogy nem tetszik az illata,meg milyen bunkó vagyok,meg minden
ez most tényleg bunkó volt?
de nem tehetek róla,most ha egyszer nem kell,akkor mit csináljak vele? jobb lenne,ha ott tartogatnám?
szerintetek?

köszi
most egy picit megnyugodtam

15:51 nem tudom :/ de ez mondjuk mindig is így volt,amikor nekem van szülinapom,valahogy mindig olyan szegények leszünk,és nincs pénz semmire,és én is olyan jelentéktelen leszek,hogy még annyit se bírnak odalökni legalább,hogy boldogat,b.zdmeg,vagy valami...persze másnak már a névnapjára is vesznek egy csomó mindent,elhalmozzák ajándékkal....akkor van pénz
dehát ez van,így jártam :)
17:46 ez most ritka szánalmas volt,már bocs

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!