Eee333 kérdése:
Gyermek nélkül szeretnék élni kettesben egy pasival, miért baj ez?
Figyelt kérdés
30 felett miért gáz hogy nem akarok gyereket így is lehet teljes életet élni,annyi jó dolog van .de sajna ezt nem sokan értik meg. hasonló gondolkodású embereket keresek.(talán a nagy Ő -t is)2011. dec. 25. 14:52
11/12 A kérdező kommentje:
a #8/10 es válasz tetszik a legjobban, avval a különbséggel hogy ha egyedül maradok, keresek egy új társat idővel.köszi.
2011. dec. 26. 10:22
12/12 anonim válasza:
Én egyet értek veled. De az a baj, hogy a többség úgy szocializálódott, hogy a nőknek szülniük kell. Még akkor is, ha nagy többségük alkalmatlan erre a feladatra. És szépen tovább nő a megnyomorított lelkűek száma. Én sem voltam soha kotlós típus, de ez csak akkor baj szerintem, ha nem ismered fel. A család, társadalom nyomására szülni az egyik legnagyobb ostobaság. Én is ismerek boldogtalan anyákat, akik bár szeretik gyerekeiket igazából nem tudnak velük mit kezdeni. Sőt, már olyat is halottam, hogy a mai eszével nem vállalna gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!