Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit adjak a testvérem...

Mennyit adjak a testvérem fiának az ált. iskolai ballagására?

Figyelt kérdés
5000 Ft nem kevés?
2009. máj. 19. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Útravaló? De csak akkor, ha tuti nem szórja el. Öcsém 19 éves, és még mindig nem tud bánni a pénzzel. Nem tudom, 14 évesek között még kevesebb van, aki hasznosra fordítja.
2009. máj. 19. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Én 2 éve érettségiztem... Majdnem mindenkitől 20.000 Ft-ot kaptam. Mamámtól például 100.000 Ft-ot. Meg mindenki hozott virágot és tortát.
2009. máj. 19. 23:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éve ballagtál, és mindenkitől 20.000 Ftot kaptam. Meg tortákat és virágot. Szüleimtől pl semmit, vagyis ők fizették az étteremben az ebédet, így nem is nagyon vártam el, hogy akkor még adjanak pénzt. Tőlük is torta és virág. Nagyon jól sikerült a ballagáom:)
2009. máj. 19. 23:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt, meg még mit nem...

Én ilyenkor tízezerért kultúrautalványt szoktam adni, azt sok helyen be tudja váltani, és ha nem "fű alatt eladja", akkor még talán haszna is lesz belőle!

2009. máj. 19. 23:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem is rossz élményem van, az unokatesóm ballagott általánosból, anyuék neki is 10et adtak, de hát ez elég nagy szó volt, mikor megélni alig tudunk :(

erre a csaj fogta magát, elment egy ékszerboltba és az összes pénzből vett 2 bizsu gyűrűt meg egy hajcsatot. azért szerintem ezért felesleges lett volna neki pénzt adni, kapott volna inkább könyvutalványt

2009. máj. 20. 00:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem volt divat pénzt adni.

Én lányként mindenkitől ékszert kaptam, gyűrűt v karláncot, szüleimtől nyakláncot amit azóta is hordok.

A pénzt elszórja hülyeségekre és semmi emléke nem marad.

Ha mégis ragaszkodsz hozzá szerintem bőven elég az 5000.

2009. máj. 20. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!