A párom megzsarolt! Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? Ez lehet nálatok szakító ok?
A párod jót akar, csak a meggyőzési módszere rossz... pocsék. :)
Ettől függetlenül én nem hagynám el rögtön, de elbeszélgetnék vele a kapcsolatokról, kommunikációról, stb.
Ha nem fogadod el,akkor lesz-e vajon másik munkád?
Ha együtt mentek majd ki,akkor lesz-e neked és neki is munkája?
ma 10:14
természetesen nem vagyok jós így nem tudom...:)
úgy gondolom hogy lehetne igen.
ma 10:47
nem nem élünk együtt..volt félre tett pénzem és abból beiratkoztam 2 tanfolyamra és még volt annyi hogy abból addig éldegéljek és a sulira koncentráljak...természetesen ha nem oda de máshova esetleg ide közelebb addig elmennék dolgozni amíg nem megyünk ki együtt..előzmény igazából annyi volt hogy lett volna egy munkám amit el is vállaltam de sajnos nem azt kaptam amit ígértek...a pénz sem annyi volt és a főnök sem bánt emberhez méltóan velem...talán ez lehetett a kiinduló pont,de ő mondta ha ilyen a főnök akkor ne maradjak ott és ezt ő mondta hogy azonnal mondjak fel mert annyit nem ér meg...ok fel is mondtam és mondtam is neki hogy csak azzal a feltétellel hogy ha ezt nem fogja a fejemhez vágni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!