Ti hogy reagalnatok es mivel nyugtatnatok magatokat?
halloka,
igaz felületesen irom le a mostani velem kapcsolatos dolgot, talan meg se birjatok itelni rendesen..de ki kell bontakozzak...igaz egy egesz vilag olvashatja igy, de akkoris, csaladtagoknak nem merek rolla beszelni..
szomorkas vok, a ferjecskem kivel mar 6ev hazas vok,2 kis viragocsank is lett e kapcsolatbol...elmegy, most se nincs ithol, marmint röviddel ejfel elött van, es semmit nem tudok rolla.hivtam, irtam neki nem valaszol.. a picurkak is alszanak egyedül erzem magam es minden sületlenseg megfordul a fejembe, nah de a java nem ok nelkül... nem tudom hogy erjem el nalla h eszre vegye mennyire fontos nekem az h szoljon mikor hova megy es stb. mar lassan nem is hiszek neki...kimagyarazatlan helyzetekbe hagy..egyszerüen ramunt vagy csak haveri tarsasagra van neki szüksege, ? de a haverjaival nincs , mert azok meg ide jelentkeztek hozzank h jönnenek mert pentek van es stb..trecselni.. uhhhh, nem is tudom miket irtam mar,..a lenyeg h egy kezelhetetlen, dologrol van szo...IDEG!! NYUGTALANSAG;KETELY.. ti hogy csillapitjatok magatokat? h tudjatok megtartani a közös bizalmat es stb. h reagaljak ha haza jön?? legszivesebben szetvernem mert ketelyekben hagy es stb.. a szex maga nem eleg, hogyan tartsam ithol? marmint kedveseg es stb..tudom tudom, de akkor is mehetneke van, tenyleg ennyire rossz neki a lanyokkal es velem? felek ,ez a kezdet a hazzassagunk vegenek??
igen probaltam, mindeg megertöen viselkedet es azt mondta legközelebb nem lesz figyelmetlen, nah de tessek... eljött a legközelebb,,,es en megint ugyan ott vok ahol legutobb.. mintha nem is figyelne ram ha vagyakozoan kerem, h nah de legközelebb.... mien fontos vok nekin a lanyokkal h mindeg elmegy es nem jelentkezik..mennyire erzi jo magat es kivel h elfelejt engem es idegeskedni hagy... mar nem is tudom, h hogyan alljak neki a dolgoknak..
KÖSZIKE a valaszodert, legalabb nem erzem magam üresnek ha vlki reagal a kerdesemre... :)
Nem nagyon értem a kérdésedet.
Házasság, gyerekek születése előtt is ilyen volt, vagy csak mostanában?
Nem veszi fel a telefont, vagy ki van kapcsolva?
Mi is 6éve vagyunk együtt, de alap hogy megmondjuk hova megyünk, hogy a másikunk ne aggódjon.
Kérdezd meg, hogy ő hogy érezné magát, ha te tűnnél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!