Hogy reagálnátok erre az egészre, ha a ti testvéretek viselkedne így szenteste?
Nyugodtan ültünk a nappaliban a szüleimmel a fa mellett, bntogattuk az ajándékokat... persze a húgom senkinek nem vett semmit, ő újabban elissza és elcigizi a pénzét, amit amúgy ellop a szüleimtől és tőlem.
Szóval ritka nyugodt légkör volt, örültem is neki, hogy végre nincs cseszegetés, szemétkedés a szüleim részéről sem. Erre kihívták a húgomat is a szobájából... elkezdett a tanulmányairól meg a jövőbeli nagyszabású (de méginkább drága) terveiről beszélni. Azt azért még hozzátenném, hogy bukdácsol az iskolában, családsegítősök járnak hozzánk miatta, de ő drága gitártanfolyamokon töri a fejét 17 évesen. Persze amint olyat mondtam, ami az ő szuperegóját sérti, pedig nem volt bennem rossz szándék, elhordott mindenféle f*szkalap csicskának, egy szemét mocskos dögnek. Mikor szóltam anyámnak, hogy hogy tűri, hogy így beszéljen szenteste, rákezdte megint: "na takarodj innen te nyomorék!" és hasonlók. Már nem bírtam, folyamatosan engem aláz nap mint nap, fel akartam pofozni (azért a 20. szitokszónál már elegem lett), de hasba rúgott és az ajándékokon landoltam. Erre mindenki nekiállt velem üvöltözni, hogy mit kell verekedni, mikor védtem magam, hogy hogy beszél velem egy alkoholista, züllött kis taknyos, hogy nyomorékoz engem meg csicskáz meg g*ciz, akkor még őt védték... erre sírva bevonultam a szobámba. Azóta sem szidták le a stílusáért, pont ezért beszél így mindenkivel nap mint nap.
Ti mit reagáltatok volna? Tudom, nem szép, hogy pofozkodni akartam, de úgy vélem, megérdemelte volna, én soha senkire nem használtam még ilyen szavakat és egy nővér, aki odaadja a ruháit, a drága kozmetikumait, segít neki stb., végképp nem érdemli ezt meg.
Ha nem segítek, ugyanott vagyok. A ruháimat lelopja a szárogatóról vagy kilopja a szennyes közül! Volt, hogy akkor lopott a szobámból, mikor aludtam! Így sok értelme nincs a zárogatásnak.
Igen, sajnos mindig találni fog egy gyenge embert, akinek majd megesik a szíve rajta. Egyébként jópofizni nagyon tud, épp ezért gondolom pszichopatának, mert a kívülállókkal annyira bájosan viselkedik, senki nem hisz nekem, mikor az itthoni dolgokról mesélek, mert hát "ő olyan kis kedves lány...".
Ha meg más nem, majd anyám eltartja, amíg él. Úgyis a kis kedvence...
Mik vannak. Tényleg ráférne egy atyai pofon, de olyan hogy a fal adja a másikat.
Mikor költözöl kedves kérdező?
Nah az én öcsém most húzott ki cigiért, miután szóltam neki, hogy azért anyunak vehetett volna valamit...
Tényleg próbáld meg azt, hogy nem reagálsz, ha bunkózik.
És a helyedben, miután elköltöztem, ignorálnám a családot is egy jó ideig.
Hu hát a Te öcsédet már régen megvertem volna:(
Undorító állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!